Не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте, заяви

...
Не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте, заяви
Коментари Харесай

Гласът на Борисов разгроми Божков

Не аз съм желала от Вас, Вие се предлагахте, съобщи Севдалина Арнаудова
От момента, в който работя за българското държавно управление, всичките ми срещи с български предприемачи са били в осъществяване на служебните ми отговорности и са снимани от камера и микрофон освен от мен самата, а и от десетки медии. Това съобщи с специфичен пост във фейсбук ръководителят на държавната осведомителна работа Севдалина Арнаудова. Така тя отговори на дубайската димка против нея, която хазартният необут хвърли против нея тази заран. Укриващият се от правораздаването олигарх написа във фесбук, че Арнаудова, че го е посещавала в офиса му. „ Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли най-малко малко достолепие да кажеш за какво я пращаше? ”, написа Божков, намеквайки, че надали не през нея е давал пари на властта.

„ Познавам господин Васил Божков от дълго време и освен аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов чиновник. Не чаках такава операция на истината. Не чаках, че ще трансформира персоналните връзки в защитна теза ”, написа още Севдалина Арнаудова. И продължи: „ И да, когато съм се виждала с Вас, господин Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм желала от Вас, Вие се предлагахте! ”.

Ето какво още гласи постът на Севдалина Арнаудова:

„ Не е мъжко да спестявате тази част от истината, правилно е, че беше от дълго време преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните изборно! Аз обаче помня добре, освен първите ни срещи, само че и последната - в централата на Политическа партия ГЕРБ Ви посрещнах с господин Флориан Скала - основен изпълнителен шеф на bTV! ”

" >
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР