НДСВ се рестартира днес. Знаковите му фигури се събират в

...
НДСВ се рестартира днес. Знаковите му фигури се събират в
Коментари Харесай

Рестарт на НДСВ! Къде е царят?

НДСВ се рестартира през днешния ден. Знаковите му фигури се събират в същата зала, в която преди 22 година се роди царската партия. На 21 януари в постройката на Федерацията на научно-техническите съюзи на “Раковски ” 108 Национална движение „Симеон Втори" ще организира първия от много време насам конгрес.

Точно там на 8 април 2001 година бе първият опит за основаване на Национално придвижване “Симеон Втори ” - 2 дни след историческото послание на Симеон II от поляната пред двореца “Врана ” на 6 април 2001 година, в което царят разгласи, че влиза в политиката и даде обещание вложения и повишение на стандарта на българите за 800 дни.
-->
614 станаха учредителите тогава, а начело хиляди блокираха “Раковски ” с готовност да се включат. Царят участва персонално и бе определен за водач.

Днешният рестарт на Национална движение „Симеон Втори" е с утвърждението на Симеон Сакскобургготски, само че без присъединяване му. Решението за привикване на форума е взето от Националния съвет на съвещание в края на ноември. Ще бъде призната нова стратегия и правилник и ще бъде определен нов водач.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР