Смятам, че БСП е в съктояние да спечели предстоящите парламентарни

...
Смятам, че БСП е в съктояние да спечели предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Йотова: БСП е в състояние да спечели предстоящия вот


Смятам, че Българска социалистическа партия е в съктояние да завоюва идните парламентарни избори, само че е значимо какви политики ще се водят. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в предаването „ Офанзива “ по. Каза също по този начин, че за нея би било чест дружно с Румен Радев още веднъж да бъде в кандидат-президентската двойка, подкрепена от Българска социалистическа партия.

Предпочитам Българска социалистическа партия да води борби на открито, в сравнение с вътре в партията, разяснява тя последните събития към изключването на Георги Гергов по предложение на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Йотова съобщи, че се отдава прекомерно доста внимание на този случай, защото той не единственият в партията.

Според нея най-важното е, че за първи път Българска социалистическа партия си е избрала непосредствено водач и нов Изпълнителен съвет, за които се надява да имат глава на раменете и да знаят какво правят.

Президентът, акцентира Йотова, умее да носи отговорност, а заплашителният звук на ръководещите е безразсъден и неудобен. Тя се надява в новия парламент да има оптималната представителност на българските жители.По думите й още е рано да се вършат каквито и да е прогнози да бъдещи съдружни конфигурации, тъй като всички най-вероятно ще бъдат сюрпризирани от резултатите на парламентарните избори.

Вицепрезидентът изясни, че съгласно нея най-добре е новият парламент да е работещ и да излъчи устойчиво държавно управление, вместо да се стига до длъжностен кабинет.

Йотова разяснява и поредицата съвещания, инициирани от Президенството по отношение на идните избори. Консултациите не са имали за предмет датата на изборите, а с цел да проведем свободни избори. Това значи хората да гласоподават умерено, с оптимално доверие на хората, изясни вицепрезидентът.

Президентът не прибърза с датата, тъй като съвсем всички участници в консултациите споделят, че по този начин се е завъртяла подготовката. На тези парламентарни избори няма да има електронно гласоподаване, само че би трябвало да има пилотен план за гласоподаване по пощата, да опитаме. Много българи зад граница ще имат доста компликации да го създадат по време на пандемията, съобщи още Илияна Йотова.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР