Най-яростният критик на руския президент Владимир Путин - Алексей Навални,

...
Най-яростният критик на руския президент Владимир Путин - Алексей Навални,
Коментари Харесай

Навални призова привържениците си да го чакат на летището днес

Най-яростният критик на съветския президент Владимир Путин - Алексей Навални, подкани последователите си да го посрещнат на летище " Внуково " при днешното му завръщане в Москва след 5-месечно престояване в Германия. Властите в Русия обаче обявиха, че сходно събиране не е позволено и всяка форма на всеобща проява ще бъде предотвратена от органите на реда, съобщи Българска национална телевизия.

От съветската Федерална работа за осъществяване на наказванията към този момент оповестиха, че ще арестуват Навални при идването му с претекста, че е разгласен за търсене. Причината е, че опозиционерът има условна присъда, а " действителното му местонахождение не е известно на отдела от 24 септември ". Навални бил публично предизвестен за " опцията за анулация на условната присъда и замяната ѝ с ефикасна ", само че все пак от август до декември " наказаният не се е появил за регистрация ".

На 22 август 2020 година Алексей Навални беше превозен по неотложност в болница в Германия, откакто два дни по-рано изпадна в кома по време на полет от Томск до Москва. Тестовете, извършени от западни страни, в това число Германия, стигнаха до заключението, че той е бил токсичен с наличния от руските времена нервно-паралитичен сътрудник " Новичок ".

Вчера Германия съобщи на Русия стенограми от диалози с Алексей Навални като част от отговора си на молбата на Москва за подпомагане при следствието на отравянето на рецензия на Кремъл, заяви БГНЕС. Германското министерство на правораздаването съобщи, че " отговори през вчерашния ден на четирите претенции за правна помощ от прокуратурата на Русия по отношение на опита за ликвидиране на Алексей Навални в Русия ".

Полицейските следователи са разпитали Навални, който " е дал обширни отговори на въпроси, изпратени от съветския прокурор ", сподели представител на немското министерство на правораздаването. Стенограмите са предадени в Москва, добави той.

" Правителството приема, че съветското държавно управление в този момент ще предприеме всички нужни стъпки за изясняване на това закононарушение против господин Навални - сподели представителят. - Цялата информация, нужна за следствие на престъпни каузи като проби от кръв и тъкани, облекла, е налична в Русия. "

Навални упрекна основната съветска работа за сигурност Федералната работа за сигурност (ФСБ), че нейни хора са го отровили по заповед на президента Владимир Путин. Руските управляващи неведнъж отхвърлиха каквото и да било присъединяване и отхвърлиха да проверяват случая.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР