Най-високият тийнейджър в света е канадецът Оливие Рио, чиято височина

...
Най-високият тийнейджър в света е канадецът Оливие Рио, чиято височина
Коментари Харесай

15-годишен е най-високият тийнейджър в света ВИДЕО

Най-високият младеж в света е канадецът Оливие Рио, чиято височина е 226,9 сантиметра, оповестиха Българска телеграфна агенция и Ройтерс.

Младежът има едно от многочислените достижения, включени в новото издание на Книгата на върховете на Гинес, което през вчерашния ден излезе на пазара.

Британката Бетани Лодж (28 г.), която е гимнастичка от ранна детска възраст, има върховете за най-бързо направени предни кълба на разстояние от 100 метра - за 42,64 секунди, както и за най-вече задни салта, направени от жена за тридесет секунди - пет на брой.

" Невероятно е да получиш купата за международен връх на Гинес. Това е нещо, което даже не съм и помисляла, че мога да направя. Когато бях дребна постоянно взимах книгите, четях ги и научавах всички невероятни неща, които хората могат да създадат ", споделя Лодж.

Американецът Сиън Кларк, който е роден без крайници, има върха за най-бързо изминаване на 20 метра на ръце. Постижението му е 4,78 секунди.

Летиша Ки от Кот д`Ивоар пък е индивидът, който може да направи най-вече прескачания на личната си коса - 60 за тридесет секунди. " За този връх тя сплете естествената си коса и по-късно сложи специфични снадки, с цел да се образува въжето ", което употребява за прескоците ", написа в Книгата за върховете на Гинес. Жената (25 г.), която е модел и актриса, е известна, че прави разнообразни фигури с къдриците си.

Луи от породата черно-кафяв кунхаунд пък е кучето с най-дългите уши в света - цели 34 сантиметра. То е благосъстоятелност на американец от щата Орегон.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР