Най-вероятно ще наложи още военнослужещи да бъдат изпратени на границата.

...
Най-вероятно ще наложи още военнослужещи да бъдат изпратени на границата.
Коментари Харесай

Стоянов след поредния инцидент с мигранти: Още военнослужещи ще бъдат изпратени на границата

Най-вероятно ще наложи още военнослужещи да бъдат изпратени на границата. Това съобщи служебният министър на защитата Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва в " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

Българската войска взе участие в защитата на нашата граница. Това е следващият случай с мигранти. Надявам се тази седмица да имаме среща с министъра на вътрешните работи за спомагателни сили. Доколкото знам към 110 км от границата не са оборудвани, сподели още служебният министър.  

Българската войска извършва своите отговорности с това, което разполага, само че тя не е осъвременена. За една година беше ремонтирано оградното съоражение по границата. През последната година бяха подписани 3 контракта за доставяне на патрулните кораби с въоражение. Модернизацията е дълъг развой. Личният състав е доста по-голям. Имаме отлив на военнослужещи. Трябва да се мисли в посока увеличение на заплатите, само че и обезпечаване на жилища и рационализация. Това са доста значими фактори, означи Стоянов.

По думите му Министерство на защитата е изпълнило решението на Народното събрание за даване на военна помощ за Украйна. И добави, че това, което беше предоставено е в топ 3 на настояванията от Украйна. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР