Най-вероятно максимумът на ваксинация е 50% от населението. С меки

...
Най-вероятно максимумът на ваксинация е 50% от населението. С меки
Коментари Харесай

Експерт: 50% е максимумът на ваксинациите, който можем да постигнем

" Най-вероятно максимумът на имунизация е 50% от популацията. С меки ограничения и думите на експерти може да се вдигне процентът. Новият здравен министър проф. Сербезова е огромен експерт ". Това съобщи Аркади Шарков - здравен икономист, по Nowa News.

Според него бюджетът на НЗОК ще бъде ревизиран. " Трябва да се построи добра система, а действия от болничната да бъдат трансферирани в извънболничната помощ, с цел да не се постанова всичко да ляга на плещите на лечебните заведения. Не бива и да се задръстват лечебните заведения с пациенти, които не са за болнично лекуване ", прикани той.

За него предварителната защита на тютюнопушенето също е доста значима идея. А различен главен детайл от възстановяване на здравните грижи е запазването на фрагменти и стимулацията им, с цел да не изберат чужбина.

" Устойчивостта на здравната система ще докара до повече предвидимост на разноските и разплащанията при фармацевтичните компании и лечебните заведения. Качествена национална здравна осведомителна система ще наблюдава всяко придвижване в здравната сфера ", изясни Шарков. И добави, че негативите от дейностите на доцент Кацаров ще бъдат потушени в идващите месеци.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР