Най-вероятният и логичен изход от политическата криза е провал на

...
Най-вероятният и логичен изход от политическата криза е провал на
Коментари Харесай

Костадинов: Всичко освен избори ще задълбочи кризата

Най-вероятният и логически излаз от политическата рецесия е неуспех на втория и третия мандат и нови избори. Това предвижда откакто проектокабинетът " Габровски " не мина на гласоподаване в пленарна зала ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Кабинетът " Габровски " не се провали, той просто не мина, което беше напълно предстоящо. Оттук нататък следва втори мандат, трети мандат, нови избори. Нещо, което приказваме от месец и половина. Това е най-елементарният излаз от политическата рецесия. Всичко друго ще задълбочи рецесията ", сподели той.

" Възраждане " остават твърди в позицията си - няма да поддържат втория мандат на " Продължаваме промяната ", както и трети подобен. Освен при едно изискване - той да бъде връчен на тях.

" Продължаваме промяната " обявиха, че ГЕРБ са им преписали програмата. Те гласоподават по един и същи метод по всички значими вътрешнополитически и външнополитически въпроси. Така че няма по какъв начин да подкрепим един огледален кабинет ", съобщи партийният водач.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР