Най-важното условие за следващия редовен кабинет е да гарантира стабилността

...
Най-важното условие за следващия редовен кабинет е да гарантира стабилността
Коментари Харесай

Илияна Йотова каза, че президентът скоро ще обяви на кого ще връчи третия мандат

Най-важното изискване за идващия постоянен кабинет е да подсигурява стабилността в страната, която обезпечи служебният кабинет, уточни вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя беше формален посетител на честването в Габрово, отдадено на 188-та годишнина от откриването на първото светско учебно заведение, чийто последовател е Националната Априловска гимназия в града.

Решението на президента на кого да бъде връчен третият мандат за сформиране на държавно управление ще бъде оповестено напълно скоро, след доста сериозен разбор от страна на президента, увери вицепрезидентът Илияна Йотова.

По думите ѝ напълно естествено е да го получи онази политическа мощ, която може да продължи политиките на служебното държавно управление.

" Служебният кабинет върна стабилността в България. Най-важното изискване за идващия постоянен е да продължи тази непоклатимост. Това е желанието на всички български жители ", уточни тя.

В поддръжка на думите си Илияна Йотова посочи още:

" България сега е единствената страна в Европейския съюз, която има пречупена крива на инфлацията, т.е. има към този момент спад в инфлацията, утешение и непоклатимост във връзка с горива, на цени, интернационалните контракти ".

Вицепрезидентът посети Габрово по случай честването за 188-та годишнина от откриването на първото светско учебно заведение по българските земи, чийто последовател е Националната Априловска гимназия в града.
БНР подкасти: Младите с име
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР