Най-важното тази сутрин:Русия и УкрайнаДомашното насилиеКарла СимонСАЩ смятат, че военното

...
Най-важното тази сутрин:Русия и УкрайнаДомашното насилиеКарла СимонСАЩ смятат, че военното
Коментари Харесай

Три минути: Златните паспорти си отиват. Домашното насилие не пречи на никого. Искат ли руснаците война

Най-важното тази заран:
Русия и УкрайнаДомашното насилиеКарла Симон
Съединени американски щати считат, че военното си наличие покрай границата с Украйна. Москва твърди, че част от бойците ѝ се изтеглят, само че чиновник на американската администрация оповестява, че военните в действителност са се нараснали със 7000.

Киев и НАТО се притесняват, че, която да послужи като претекст за съветско навлизане в Украйна. Повод е размяната на огън сред украински елементи и сили на сепаратистите в Източна Украйна.

Англия признание самопровъзгласилите се Донецка и Луганска “народни републики ”. Според Лондон сходен ход ще показва “грубо занемаряване ” на уговорките на Москва към мирния развой.

на Русия по признание на сепаратистите за “неприемливи ”. София осъди “агресивните дейности ” на Русия и прикани за деескалация.

Подсилването на източния фланг на НАТО на спомагателни елементи в България, сподели военният министър Стефан Янев. Вместо това София ще образува бойна група под свое командване, в която ще вземат участие и бойци от други страни от Алианса.

Те са два прилежащи народа, само че напрежението сред тях не приказва за другарство. Украинците се притесняват, че Русия може да ги нападне. От другата страна на границата от същото. Искат ли елементарните руснаци война с Украйна?
Поздравът на Джамбазки, домашното принуждение
Ангел Джамбазки провокира скандал в, който наподобява като нацистки привет. Евродепутатът е застрашен от наказателна процедура. Самият той сподели, че високо вдигнатата му дясна ръка е разтълкувана погрешно.

Той беше упрекнат от приятелката си в домашно принуждение. Случаят стана прочут в целия свят. И до момента в който някои страни отхвърлят да работят с него, България предложения Ален Шмит за треньор на националния тим по джудо..

в България са 4626. Починали са още 105 души, а 633 са признати в лечебни заведения.

Изпратете “3 минути ” на другари, с цел да се и те. Споделете на какво още желаете да видите в бюлетина.
Рейтингът на политиците, златните паспорти
Правителството на Кирил Петков се радва на положителни публични настройки, каквито не са измервани от 2009 година насам,. Кирил Петков е политикът с най-голяма поддръжка, следван от Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

Българският парламент, с които се отстранява опцията за приемане на поданство против вложения. Т. нар. златни паспорти са процедура, която Европейски Съюз счита за “неприемлива ”. Припомнете си за такава скица в България.

в Пловдив по следствие на Европейската прокуратура за корист с европейски средства. Те са обвинени, че са дали погрешна информация, с цел да получат пари от Европейския обществен фонд.

Полицията претърси парцели на някогашния началник на ловно стопанство край Шумен. Защо това е в новините? Отговорът е в. Един жокер - ключът е в близостта му с някогашния министър председател Бойко Борисов.
И една рекомендация
Тя е единствено на 35 години, а към този момент е носителка на редица награди. Ще си помислите, че това е сюжет от приказка, изпълнена единствено с благополучие, само че в действителност въобще не е по този начин., която покори “Берлинале ”, е човек на деня.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР