Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Хартиените

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Хартиените
Коментари Харесай

Три минути: Александър е намерен. Световното започна. Хартиените бюлетини предизвикаха протест

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Най-важното тази заран:
Хартиените бюлетиниСветовното в КатарКърк Хамет от “Металика ”
, който изчезна край Перник и беше в неопределеност девет дни, е открит жив. данни, че детето е било отвлечено, само че се ревизират всички версии.
Протест против хартиените бюлетини
против връщането на хартиените бюлетини и другите промени на Изборния кодекс, гласувани от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Хората носеха плакати с надписи “Спрете опраскването на Изборния кодекс ” и “Не на хартиената мафия ”.

Демонстрантите отидоха и пред Българска национална телевизия, а изясни с наличието им това, че не отиде в малкия екран, а екип пристигна при него, с цел да го включи онлайн в предаване.

ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия от връщането на хартиените бюлетини, стана ясно от изявления на управленията им в петък. “Демократична България ” и “Продължаваме смяната ” на целия законопроект за промени в Изборния кодекс. комисия да разиска въпроса, а водачът на ГЕРБ това да стане в период от една седмица.

Президентът съвещания с “Демократична България ” в понеделник. Остава среща с “Български напредък ”, по-късно идва връчването на мандатите.
Ракетни удари до АЕЦ “Запорожие ”
Районът на беше подложен на ракетни удари. Някои от постройките са потърпевши от обстрелите, само че това не се е отразило по сериозен метод на нуклеарната сигурност. Новината идва на фона на новата тактика на съветската войска - да унищожи енергийната система на Украйна. В резултат от ударите в последната седмица над останаха без ток.

Най-тежките сражения в Украйна в този момент. Володимир Зеленски сподели, че става дума за “брутални боеве ”, в които “няма покой и не настава мъртвило ”.

Украйна жителите на Херсонска и Николаевска области, които бяха окупирани от съветската войска, само че в този момент са освободени. Евакуацията е доброволна.

на Киев системи за противовъздушна защита и средства за отбиване на дронове. Това стана ясно, откакто министър председателят Риши Сунак посети Киев.

допустимо ликвидиране на съветски пленници от украински бойци. Новината идва, откакто се появиха фрагменти на разстрел на мъже в съветски униформи.
България и войната
на Украйна против Русия в Международния съд. Това се случи осем месеца след началото на войната, откакто страната беше подложена на критика за слаба или никаква ангажираност с търсенето на правдивост за закононарушенията в Украйна.

Светът може да се показа и като извърнат надолу с главата, демонстрира една среща на съветски и български учени и политици в София. Тя разказа западната цивилизация като вековно робство, а Русия като герой за мир..
Главният прокурор
Служебният правосъден министър висш арбитър, избиран на инцидентен принцип, да проверява основния прокурор. Проектът планува и събаряне на болшинството за избор и освобождение на основния прокурор от 17 на 13 гласа във Висш съдебен съвет.

Изпратете “3 минути ” на другари, с цел да се и те. Споделете на какво още желаете да видите в бюлетина.
По света
от най-противоречиво посрещаните международни шампионати по футбол. То беше намерено с гала на стадион “Ал Бейт ” в град Ал Хор и ще продължи до 18 декември. В първия мач от конкуренцията с 2:0.

Опозиционерът в карцер без право на никакви свиждания. Това е най-тежкото наказване в наказателната колония в Русия, в която се намира.

Шведските управляващи до пробитите газопроводи “Северен поток ”. Това удостовери подозренията за тенденциозен бойкот.

на междуконтинентална балистична ракета с задоволителен обхват да доближи територията на Съединени американски щати. Ракетата падна в морето до Япония.

Бившият президент на Съединени американски щати има профил в Туитър. Новият притежател на мрежата Илон Мъск анулира решението, с което Тръмп беше блокиран.

Целувката на обществено място е табу в Иран. Затова една, която се прегръща и целува на оживена улица, стана част от митингите против властта.
Три рекомендации
Днес е относително евтина храна, само че в миналото е бил разкош. Оризът си проправя път до православното население на Османската империя, а след Освобождението съветското окупационно ръководство не разрешава сеенето му. тази история.

Доброволци се записват да водят война в непозната страна против обещания за положително възнаграждение. Не, не е история от модерна Русия, която води война против Украйна. А историята на от испанския деспот Франко на Източния фронт.

Снимките ѝ са оповестени в медии по целия свят след началото на войната в Украйна. Снимането обаче е единствено част от работата на, която в този момент е на фронта.
Човек на деня
Той е един от най-хубавите метъл китаристи в света и един от пионерите на стила траш метъл. Свири “поне 361 дни в годината ”, а в петък навърши 60 години. Китаристът на е човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР