Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Ето

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Ето
Коментари Харесай

Три минути: Пеевски в първи пряк сблъсък с новото правителство. Предупреждения срещу Путин и в Русия

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Ето най-важното:
Ще нападне ли РусияКакво става с “Булгаргаз ”Семейна чест и олимпиада
70% от военния потенциал, който е нужен за пълномащабно навлизане в Украйна, настояват данни на американското разузнаване. В момента по границата се намират над 120 хиляди съветски бойци и тежко въоръжение. това от въздуха - фрагментите са от последната седмица.

Малко преди откриването на зимните Олимпийски игри в Пекин, китайската столица стана хазаин на среща сред президентите. Двамата дружно се оповестиха против разширение на НАТО.

Първите спомагателни американски бойци в Европа. Вашингтон ще ускори позициите на НАТО в Германия, Полша и Румъния.

Пенсионираният, който е ръководител на „ Общоруските офицерски събрания “, се разгласи срещу възможна война на Русия против Украйна. Той упрекна Путин в подготовка на военни дейности и му изиска оставката.

В самата Русия нещата припомнят на минали времена. Регулаторът да затвори осем уеб страницата на Радио Свободна Европа с искане всички материали за следствията на Алексей Навални да бъдат свалени.

Столицата на Канада състояние поради продължаващата 10 дни обсада от камиони. Тя стартира като митинг против имунизациите, само че се трансформира в протест против властта.

Пишете ни какво мислите на или коментирайте във.
Войната за “Булгаргаз ”
Министърът на енергетиката някогашни ръководещи от ГЕРБ и Българска социалистическа партия в “координирана офанзива против националния интерес ”. Става дума за изказвания на Бойко Борисов, Делян Добрев, Румен Петков и Румен Овчаров, че държавният газов снабдител “Булгаргаз ” е продал огромни количества газ.

В края на предходната седмица в компанията влезе ново управление, което обаче е заварило “ ”. Бившето управление е уволнило целия мениджърски екип, сподели новият шеф Иван Топчийски.

Николай Павлов през днешния ден е свикан на разпит, заяви самият той пред медиите. Още преди седмица министър председателят Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков споделиха, че чакат той да получи обвиняване. Как стартира тази история - може да си припомните в разбора на.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
Идва български закон “Магнитски ”
Вицепремиерът, който ще контролира използването на интернационалните наказания, наложени на български жители и компании. Повод за това е решението на съда, което анулира така наречен черен лист на българското държавно управление, направен откакто Съединени американски щати глобиха по закона “Магнитски ” Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков. Председателят на Движение за права и свободи и персонално Пеевски нападнаха държавното управление по тематиката.

В момента прокуратурата на Гешев ревизира Цацаров, антикорупционната комисия на Цацаров ревизира Гешев, а двете дружно ревизират Пеевски. Ако не разбирате какво се случва - всичко.

Бившият длъжностен министър на районното развиване Виолета Комитова може да бъде издигната идната година, удостовери самата тя пред Българска национална телевизия.

В събота ДСБ, част от “Демократична България ”, ще има национално заседание. Атанас Атанасов няма да е единствен претендент за ръководител, откакто някогашната депутатка кандидатурата си.
Думата “фашизъм ”
Съпредседателят от македонска страна на историческата комисия пред македонската работа на Радио Свободна Европа, че през Втората международна война може да се приказва за окупация или инвазия в Скопие, само че не и за “българска фашистка окупация ”. Може да си припомните тази - за какво думата "фашистки " постоянно провокира разногласия в София и Скопие.

Не пропускайте и описа на за това по какъв начин през годините се промени българската памет за Холокоста.

Станете част от общността на Свободна Европа във и ще получавате всичко напряко в телефона си.
И две рекомендации
Намерете още няколко минути през днешния ден за историята “ обезвреди няколко бомби в "Боен клуб ".

Човек на деня е, който ще се спуска с шейна на олимпиадата в Пекин. Тук обаче е забъркана и фамилна чест. Няма да съжалявате за тази история.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР