Най-важната нощ в годината отново ще е незабравима благодарение на

...
Най-важната нощ в годината отново ще е незабравима благодарение на
Коментари Харесай

INTERSolar кани Adam Beyer, Dubfire и Richie Hawtin в Арена Армеец

Най-важната нощ в годината още веднъж ще е незабравима с помощта на Yalta Club, които не изневеряват на стила си и за трети следващ път изненадват ценителите на електронния саунд с огромно празненство. На 31-и декември огромната сцена на Арена Армеец ще събере на едно място ненадминати актьори и още веднъж ще потвърди, че София заслужава мястото си измежду най-горещите и мечтани дестинации. Абсолютните техно митове ще се съберат точно у нас, с цел да затвърдят устрема на Yalta Club да надгражда и да предлага на почитателите безкомпромисно качествено прекарване година след година. Adam Beyer, Dubfire, Richie Hawtin и Liubo Ursiny ще създадат новогодишната вечер дълга, занимателна и запаметяваща се и ще потвърдят, че с цел да е положително празненството, няма потребност да е далеко.

ADAM BEYER разпродава шоута и фестивали с огромна скорост и не стопира да разрушава концепции и граници към този момент повече от две десетилетия. Малцина съумяват да се задържат на върха толкоз дълго, само че неговият гений да усеща празнините и да ги запълва му обезпечава непоклатимо място в клубната просвета и го трансформира в непостижим занаятчия на сетовете и мечтан посетител на празненства по целия свят.



Освен него зад пулта в Арена Армеец на 31-и декември ще застане един от най-разностранните актьори на електронната сцена. DUBFIRE ще показа у нас своето ново, зрелищно и автентично образно шоу EVOLV, единствено няколко месеца, откакто счупи върха за най-дълъг сет. Експериментите и търсенията на диджея не стопират, а идването му в нощта на Нова година ще е следващото доказателство, че има особено отношение към родната аудитория и избира да показа особената сила на тази празнична нощ не с различен, а точно с нея.

Идеалният асортимент за Intersolar 2019 продължава с добилия митична известност Richie Hawtin, без който историята на EDM-a би изглеждала напълно друго. Мнозина са опитвали да му подражават, само че неговият опит, знания и техника са несравними, а умеенето му да се трансформира, само че и да остава същия, го утвърждава като пионер и незаместим водач в денс музиката.



Партито на 31-и декември няма да остане и без почтено показване от българска страна в лицето на един от водачите на родната сцена и основател на Takeоver – Liubo Ursiny.

Очакванията за новогодишната вечер постоянно са високи, а Intersolar 2019 има всички предпоставки да ги оправдае.



Билети за огромната нощ в Арена Армеец са налични на цени от 50 лева

Повече детайлности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница в Фейсбук, както и на yaltaclub.com

*Платен материал
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР