Най-успешният български тенисист Григор Димитров е един от тенисистите, които

...
Най-успешният български тенисист Григор Димитров е един от тенисистите, които
Коментари Харесай

Григор Димитров от Индиън Уелс: Имам най-добрите фенове, благодаря ви!

Най-успешният български тенисист Григор Димитров е един от тенисистите, които се радват на най-голяма поддръжка от публиката по всички точки от земното кълбо, защото неговата харизма и играта, представляваща същинска приятност за сетивата, не могат да оставят нито един почитател на тениса апатичен към нашето момче. Изключение не прави и Индиън Уелс, който през актуалната седмица събира елита на международния тенис за първия за годината шампионат от сериите " Мастърс 1000 ".

Въпреки неуверените си изяви до момента през сезона родният ни представител съумя да откри своя темп в Индиън Уелс и организира два отлични дуела, с цел да се поздрави с победи над Джордън Томпсън и Александър Бублик, с което се класира за осминафиналите на конкуренцията. Както в единия, по този начин и в другия конфликт Димитров се радваше на безрезервна поддръжка от сънародниците ни в Съединени американски щати, които огласяха корта и гордо развяваха български флагове.

След днешния си триумф първата ни ракета насочи особено обръщение към своята агитка, публикувайки тяхна фотография на фона на българския трикольор, с думите: " Имам най-хубавите почитатели! Благодаря ви за цялата поддръжка! ".

— griglobal (@griglobal1)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР