Най-успешният български футболист и един от акционерите в ЦСКА Христо

...
Най-успешният български футболист и един от акционерите в ЦСКА Христо
Коментари Харесай

На Армията очакват Ганчев и Стоичков да присъстват на дербито с Лудогорец

Най-успешният български футболист и един от акционерите в ЦСКА Христо Стоичков, както и босът на алените Гриша Ганчев може да участват на дербито с Лудогорец от последния есенен кръг в шампионата.

Както е известно, неделният дуел ще бъде сетен на стадион " Българска войска " в сегашния му тип преди плануваната огромна реорганизация, която ще отнеме към две години.
 Стоичков: Лично ще вкарам първия екскаватор на
Стоичков: Лично ще вкарам първия екскаватор на " Армията ", Ганчев е човек с огромно сърце

" Много хора се възползват от него "

Колегите от " Тема Спорт " оповестяват, че и Стоичков, и Ганчев са декларирали наличие за конфликта с орлите и е доста евентуално най-малко един от двамата да бъде на трибуните в неделя.

За последно те гледаха мач на " Армията " дружно - седнаха един до различен в ложите на бранш А за турнирното домакинство на Берое на 2 април предходната година. Червените завоюваха с 1:0, а Стойчо Младенов бе изпъден от Ивайло Стоянов-Сватбата поради бурни митинги край тъчлинията. Няколко дни по-късно Екзекутора напусна Борисовата градина със скандал.

Стоичков бе на стадиона на ЦСКА и през предишното лято, когато взе участие в самодейността " Армейски следобяд ", която се организира преди семейството на Сейнт Патрикс в Лигата на конференциите. Този мач се изигра на " Васил Левски " и също бе изгледан онлайн от Камата. Последният дуел на " Българска войска " в сегашния му тип сигурно ще е доста прочувствен миг за Кавалера на " Златна топка " - там той е прекарал солидна част от великата си кариерата.
 От ЦСКА припомниха историята на стадион
От ЦСКА припомниха историята на стадион " Българска войска "

И разкриха значима информация за реконструкцията

Вече на няколко пъти пък Гриша Ганчев съобщи, че точно реконструкцията на " Армията " е най-голямата фантазия и цел в живота му. Така 10 декември ще се трансформира в още по-специална дата за предприемача - с изключение на рождения си ден, той към този момент ще отбелязва на нея и сбогуването със стадиона преди сбъдването на фантазията му.

Все отново е по-малка вероятността Ганчев да участва на дербито точно на 61-вата си годишнина. На трибуните сигурно ще бъде неговият наследник Данаил, който при започване на тази година закупи и акциите му в ЦСКА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР