Най-успешната момичешка поп група у нас 4Magic привлече хитмейкъра отЕвровизия“

...
Най-успешната момичешка поп група у нас 4Magic привлече хитмейкъра отЕвровизия“
Коментари Харесай

4Magic изкушиха хитмейкър от „Евровизия“

Най-успешната момичешка поп група у нас 4Magic притегли хитмейкъра от„ Евровизия “ Ерик Бернхолм, който сътвори за младите гении песента „ Вселена “. През последните няколко години маестрото е създал  частите за участници от Швеция, Дания и Испания, като негова е и Runaway на поп сензацията от Естония Селин. Като продуцент и саунд инженер шведът е работил с Кейси Донован, най-младата участничка, печелила X Factor в международната история на шоуто. Българският текст на шлагера девойките от Пловдив пишат в колата на път за присъединяване. Видеото е снимано в боулинг в столичен търговски център през нощта, а равносметката са 6 чифта счупени токове. „ Красотата желае жертви! Добрата вест е, че нито една от нас не пострада, до момента в който снимахме спонтанната боулинг борба с момчетата. Пистата се оказа подла за тънките токове, не беше нужно да спринтираме, с цел да стане фал. След първите три чифта си казахме, че е на шанс, само че след шестия екипа се майтапеше, че би трябвало да викне ортопед на терен “, разяснява с мигане Валентина. Докато „ Вселена “ оглавява класацията за най-излъчвани песни в бг ефира, „ Стандарт “ разпита Елия, Елеонора, Валя и Никол за нещата от живота.



Семейство на четири гласа

4Magic са в група от 9 години и в действителност са пораснали дружно. Това автоматизирано разрушава мита за сапунения сериал, в който могат да се трансфорат връзките на четири приятелки, потеглили ръка за ръка от пясъчника пред блока към огромната сцена. „ Ние сме като сестри. Търсим се когато и да е на денонощието за съвет, споделяме си. Нямаме секрети една от друга. “, споделя Валентина. “След X Factor животът ни се прекатурна на 360 градуса и се наложи да станем по-организирани и дисциплинирани. Караме се от време на време, само че в никакъв случай не сме имали огромни кавги, нито пък спорим за мъже, в музиката също сме на едни и същи ноти. Никога не сме мислили да се разделяме. “, безапелационна е Елеонора. „ Спорим най-често за детайл от театралната хореография или за стайлинга си. “, включва се Никол. Елия съпоставя хармонията по сред им с часовников механизъм. „ Тиктакаме на една периодичност, само че това сме го постигнали с доста работа през годините. Няма нищо по-яко от това да работиш обичаното си нещо с най-близките си хора. Да си в група си има и друго преимущество – нямаш време да се страхуваш от някаква издънка, тъй като другите ти пазят гърба. “, споделя Елия.

Спорт и музика

Като работещи младежи, 4Magic намират салдото сред уроците и участията из страната едвам през последната година и половина. Признават, че репликата „ Хайде на кафенце “ я чуват все по-рядо от приятелите си. Прекарват всяка свободна минута, с цел да наваксат в пропуснатия материал и с заниманията си. Валетнина прохожда в залата за национални танци и се връща там всеки ден, в случай че няма подготовка с групата. Никол върви на фитнес и танци и все по-често разучава разични езици за програмиране. В фамилията на Елия тенисът е заветен спорт, гледането всеки значим мач е превърнато в обред, а самата тя тренира старателно на корта от осем години. „ Обичам да чета, пиша текстове. Свиря още на китара и пиано. Ходя и на курс по актъорско майсторство. “, споделя тя.  „ Аз съм супер почитател на пристан попа и това ме зариби по корейската просвета изобщо. Уча езикът, който е много другоземен. Рисувам. “, включва се Елеонора.

Любовта е по-силна от всичко

Дебютният сингъл на бандата Together („ Вечерай, Радо “) среща Валентина с приятеля й Стоян Вълков. В съсловието на влогърите той е известен като Choko и е от екипа на музикалната телевизия The Voice. На молбата да опишат мъжете до себе си Елеонора подвига плещи: „ Аз имам брат и доста другари, най-вече момчета. Разбирам се по-добре с тях, тъй като има черно и бяло, без грам нюанси в общуването. “ Елия внася изясненост в сантименталния пейзаж към групата. „ Не сме съществено обвързани – като се изключи Валя. То не е и доста особено за нашата възраст. “ И прибавя, че надали биха избрали боулинг залата - фон на видеото към „ Вселена “ – за първа среща с момче. „ Ако усещаш, че това е твоят човек, и на покрива на панелка да те изненада с пикник, отново ще е хубаво. Мястото е без значение. “, споделя Никол, а Валентина прецизира: „ Бих предпочела дълга разходка, която да приключи в обичаното ми кафене в Капана. И от самото начало да си приказваме. Ако има какво да си кажем, значи вървим в една посока “. 

Студентска брошура

Валентина обожава италианския език и обмисля да кандидатства постановка на Ботуша. Алтернативата й за специалности са „ Реклама “ или „ Журналистика “, като музиката твърдо ще остане в центъра на нейната галактика. Елеонора вижда стилния дизайн като бъдеще, редом на музиката, а Елия е безапелационна единствено за едно: че ще продължи висшето си обучение в чужбина и по-късно ще се върне в родината. Никол, която учи в Търговско-банковата гимназия в Пловдив, лавира сред счетоводство и осведомителни технологии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР