Най-удобните черни клинове са не просто дреха, а истинска модна

...
Най-удобните черни клинове са не просто дреха, а истинска модна
Коментари Харесай

15 черни клинове, с които ще блеснете със стил

Най-удобните черни клинове са не просто дреха, а същинска фешън инвестиция в жанр и улеснение. Те се трансфораха в основен детайл от нашия дрешник, с който можем да създадем безупречни визии за всяка обстановка.Можем да ги комбинираме с всичко, което имаме към този момент в градероба си  - от спортни суитшърти до елегантни блейзъри, тези черни клинове не са просто част от мода, а метод на живот. Носим ги с убеденост на открито, уютно вкъщи и с възторг в залата, давайки ни опция да се усещаме удобно и стилно във всяка конюнктура. Нека разгледаме най-хубавите модели и способи по какъв начин да ги вплетем в нашия всекидневен и офис жанр, с цел да излъчваме мощ, убеденост и грациозност.

Най-добрите черни клинове за дами би трябвало да са ласкави и подобаващи за всички видове фигури. Потърсете чеп с висока талия, която може да изглади и оформи междинната част, като в същото време обезпечава опора по време на подготовка. Когато избирате клинове, съобразете вида си тяло и потърсете стилове, които акцентират най-хубавите ви черти.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от styler.ge (@styler.ge)

За да постигнете по-изчистен външен тип, черните клинове могат да бъдат облечени със структурирани блейзъри и високи токчета. Комбинацията от чеп и блейзър основава грациозен и изискан контур, който е съвършен за офиса или вечерно излизане. Клинът обезпечава комфорт и еластичност, до момента в който блейзърът прибавя нотка професионализъм. Добавянето на токчета към облеклото издига външния тип още повече, придавайки ви изящен и моден външен тип. Черните клинове работят като универсална основа за всяко облекло, позволявайки ви да смесвате и комбинирате разнообразни елементи, с цел да създадете неповторим и съвременен външен тип.

За да добавите нотка искра към вашето облекло, аксесоарите с ефектни бижута и чанти могат да имат значение. Голямо колие или ефектна дамска чанта могат да трансфорат тоалета ви от нехаен в изискан за секунди. Черните клинове обезпечават неутрална основа, която може да се съчетае с дръзки и цветни аксесоари за цвят. Чарлстон клиновете, да вземем за пример, със своя изваян контур и без челен тегел, са най-новият шлагер, който може да бъде стилизиран с разнообразни аксесоари. Като добавите аксесоари към вашите черни клинове, можете да създадете повсеместен и съвременен дрешник, който може да се носи за всеки мотив.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР