Най-трудното изпитание – това е да бъдеш себе си в

...
Най-трудното изпитание – това е да бъдеш себе си в
Коментари Харесай

Бъдете себе си и правилните хора ще се появят в най-неочаквания момент в живота ви!

„ Най-трудното тестване – това е да бъдеш себе си в свят, в който всеки се пробва да бъде някой различен. “

Бъдете същински, мечтайте. Бъдете положителни и понякога – упорити. Бъдете безумни – това ви прави неповторими. Бъдете себе си.

Винаги защитавайте своя  „ Аз “, какво като другите   не го харесват. Запазете същността си недокосната и верните хора ще влязат в живота ви в най-неочаквания миг.

„ Най-трудното тестване е да бъдеш себе си в свят, в който всеки се пробва да бъде някой различен “ – Едуард Астлин Къмингс.

Когато престанете да бъдете себе си и станете това, което другите  желаят да видят във вас, вие губите най-красивата част от своя „ Аз “. Даже още по-лошо  – вие се отказвате от всичко, което ви прави неповторими, с цел да станете сякаш „ естествени “. Добър и предразположен елементарен човек. Вие допускате в живота си хора, които би трябвало да държите на разстояние.

Стъпка по стъпка подсъзнателно вършиме живота си сив. В него повече няма ярка светлина, която би ви въодушевила или стимулирала. Ето за какво вие самите сте виновни за поддържането и отбраната на вашата вътрешна светлина, светлината, която ви прави неповторими. Точно това нещо, което е отговорно за вашата уникалност в свят, в който всичко останало може да бъде сменено с нещо друго.

Бъдете себе си в свят, цялостен със съидейници

Съоснователят на Харвардската школа за договаряния Уилям Ури е един от водещите международни специалисти по другарство. В своите произведения той разказва психическите процеси на образование – по какъв начин да бъдете благополучен в комплицирана и взискателна личностна обществена и професионална среда.

В своята книга „ Пътят към единодушието “ Ури изяснява, че най-големият проблем, с който се сблъскват хората в общуването, постигането на съглашения и установяването на смислени взаимоотношения, е неналичието на религия в себе си. Чувствайки се несигурни, започваме да се крием под маска и ризница. Но животът в боязън притегля единствено провали.

Да бъдете себе си в общество, което работи интензивно, с цел да възпитава съидейници не е лесна задача. Училищата учат децата да мислят еднообразно, а доста ръководители избират да наемат послушни служащи, които няма да слагат под въпрос политиките на управлението.

Не е елементарно да бъдем неповторими, когато всичко ни насочва към единствения вероятен път и предопределение. Да, мъчно е, само че в случай че заложите на себе си, можете да си стъпите на пътя към същинското благополучие.

Бъдете себе си и ще привлечете до себе си специфични хора

Уникалните, свободни и непредсказуеми персони нормално са доста привлекателни. И има елементарна причина: те си споделят „ да “, приемайки себе си за такива, каквито са. Те споделят „ да “, даже и другите хора да не възприемат това.

„ Личното израстване става допустимо сега, когато стартираме да одобряваме личните си недостатъци “, – Jean Vanier.

След като извършите тази значима, само че сложна стъпка, всичко ще се промени. Във вашия глас ще стартира да звучи убеденост, към този момент няма да се притеснявате за това – да се харесвате на другите хора, тъй като към този момент нямате потребност от тяхното самопризнание.

Вече не сте захласнати от желанието да бъдете признати непременно. Това ново психическо и прочувствено положение скоро ще притегли към вас най-хубави другари и, може би, даже вашата втора половинка. Тоест хората, които ще ви одобряват такива, каквито сте, без капка подозрение или прикриване.

Преди да съумеете да повлияете на други хора, първо би трябвало да установите връзка със своя вътрешен Аз. Увереността в самите вас ще отвори пред вас всички порти.

Върнете се на мястото си. Вероятно към този момент сте  привикнали да се поставяте на мястото на други хора. Но по кое време за финален път си помислихте за личните си потребности, страсти и действителното положение на нещата? Днес е идеалното време да започнете да го вършиме още веднъж.

Определете вашите цели. Кажете „ не “ на нежелани дейности, думи и всичко, което не желаете да вършиме или не желаете да мислите. Вместо това кажете храбро Да на сегашното си, както и на дейностите и държанието, които смятате за верни.

Живейте в сегашното. Може би не харесвате предишния си Аз. Може би в действителност ви нервира. Но това няма значение. Всички благоприятни условия съществуват „ тук и в този момент “, тъй че създайте, променете и оставете своя отпечатък върху всичко, което вършиме.

Научете се да защитавате личността си и решително я оставете да излъчва наслада, магия и автентичност. Само по този метод можете да отворите вратите в живота си за хора, неща и благоприятни условия, които ще ви донесат същинско благополучие.

Morena Morana

cluber

Езотерика: Как да повишите своите трептения с цел да постигате всичко, което желаете

Повишавайки своята осцилация, ще можете да постигнете в живота си всичко, което пожелаете. Човек  със слаба осцилация е уязвим и е кадърен на прекомерно малко неща, той живее с постоянно…

Цялата публикация

Как да препрограмирате своя утринен ден?

 

Всеки от нас се сблъсква  заран с обстоятелството, че му е  доста мъчно да стане, както се споделя, станал, само че не запомнил да се разсъни. След това през целия ден се…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР