Най-тежката мярка Задържане под стража наложи Окръжен съд-Пазарджик на турския

...
Най-тежката мярка Задържане под стража наложи Окръжен съд-Пазарджик на турския
Коментари Харесай

Турчин, опитал да подкупи полицаи, остава в ареста

Най-тежката мярка „ Задържане под стража ” наложи Окръжен съд-Пазарджик на турския жител, предложил рушвет на служители на реда на Автомагистрала „ Тракия ”, съобщи БГНЕС.

Задържаният при опит да подкупи пътни служители на реда турски лидер на ТИР остава в ареста. Това реши Окръжният съд в Пазарджик. По време на правосъдното съвещание стана ясно, че причина за инспекцията е, че камионът се е движел по Автомагистрала „ Тракия ” в часове, неразрешени за прекосяване на коли над 12 тона.

Тировете са били два и карали са един след различен.

Били спрени за инспекция, а откакто първият бил пуснат да тръгне , вторият, където е с водач турският жител, не схванал, че би трябвало да изчака служителите на реда, и също потеглил. Случката се разиграла в региона на 94-ти километър от Автомагистрала „ Тракия ” в платното по посока за София.

След като униформените открили нарушаване по Закона за придвижване по пътищата и подхванали дейности по съставянето на акт, турчинът извадил банкнота от 20 евро и я предложил на органите на реда за да не бъде глобен.

Прокурор Нели Попова изиска най-тежката мярка по отношение на арестувания с претекста, че в случай че бъде пуснат на независимост, може да се укрие . Тя дефинира обвиняването като тежко публично нарушение.-->

В правосъдна зала 56-годишният водач съобщи, че има здравословни проблеми и планувана сърдечна интервенция в Турция за 9-ти септември , и изиска да му бъде наложена по-лека мярка. Съдия Веселин Петричев обаче реши, че до привършване на делото мъжът би трябвало да остане в ареста .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР