Най-страшното нещо е мутризацията на политиката. Това заяви лидерът на

...
Най-страшното нещо е мутризацията на политиката. Това заяви лидерът на
Коментари Харесай

Карадайъ: Да върнем България на младите хора

Най-страшното нещо е мутризацията на политиката. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той дружно с дружно с екипа си посети община Белица и община Гърмен, с цел да даде мощната си поддръжка за претендентите за народни представители за област Благоевград. Водач на листата в региона е зам.-председателят на Движение за права и свободи Халил Летифов, втори е зам.-председателят Йордан Цонев, а трети Елхан Кълков.



Карадайъ напомни думите на почетния ръководител доктор Ахмед Доган, който предизвести, че „ най-страшното нещо е мутризацията на политиката “.

Той показа, че през последните години се следят две съществени феномени и съобщи: „ Последните 11 години има „ мутрзизация “ на политиката в България “.

При мутризацията има тъпчене на Законите и Конституцията, тъпчене на демокрацията. При мутризацията има разрухата на държавността, съсипия на страната, разрухата  на демокрацията в нашата страна, съобщи Мустафа Карадайъ.

Второто събитие е „ герберизация на държавните структури “.

”И тук в Белица го виждаме “, сподели Карадайъ. И съобщи: „ Лесничейството – партиен офис на ГЕРБ, учебните заведения – партийни офис на ГЕРБ, лечебни заведения – партийни офиси на ГЕРБ. Опитват се да трансфорат държавните структури в партийни офиси на ГЕРБ. Позор! Това може да се получи единствено в мутренската страна, тъй като в учебното заведение са нашите деца, в учебното заведение е нашето бъдеще, бъдещето на нашата Родина и никой няма право да партизира българското учебно заведение. ”.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ прикани: „ С номер 9 дано да освободим лесничеите, да освободим служителите на реда, да освободим учителите от мутренския ботуш на ГЕРБ. “

„ С номер 9 да кажем стоп на мутризацията на политиката и на герберизацията на държавния уред “, безапелационен бе Карадайъ.

В своето прочувствено изявление Мустафа Карадайъ се обърна с апел:  „ Да преобразим България, да я върнем на младежите, да я създадат такава, каквато я желаят. Нека на 4-ти април с номер 9 да почистим България съгласно Зеления пакт от модела на ГЕРБ. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР