Най-скъпа вода от днес ще плащат жителите на градовете: Силистра,

...
Най-скъпа вода от днес ще плащат жителите на градовете: Силистра,
Коментари Харесай

Ето къде реват, когато пуснат чешмата

Най-скъпа вода от през днешния ден ще заплащат жителите на градовете: Силистра, Разград и Смолян. Това е реалност след утвърдените цени на Комисията за енергийно и водно контролиране. Гражданите на Силистра ще заплащат 5,28 лева с Данък добавена стойност за кубик. В Разград водата ще коства 5,19 лева за кубик. Жителите на гр. Смолян ще купуват водата на цена 4,59 лева за кубик, пише Lupa.bg.

Смолянчани посрещнаха новината с неодобрение на фона на растящата инфлация и повишаващи се цени. Повишаването на сметките за вода ще затрудни и някои фамилии, чиито приходи не са високи, взимат минималната работна заплата или са безработни.
-->
Смолянчани посрещнаха новината по този начин:

" За нашия край е доста скъпо. Това е непостижимо. Първо, че региона и града ни е всичко на колела и е доста скъпо спрямо вътрешността. В планината сме, а да плащаме толкоз скъпа вода... "

" Ужасно е. Тази сиромашия. Изобщо няма да могат да се оправят някои фамилии, които са на минимална работна заплата и коти са безработни ".

" Хората какво ще вършат? Пенсионерите, инвалидите какво ще вършат? Те не мислят тези хора за народа. Става по-тежко ситуацията, по-лошо ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР