Най-скандалната двойка в шоуто за младоженци – Василена и Никифор,

...
Най-скандалната двойка в шоуто за младоженци – Василена и Никифор,
Коментари Харесай

Никифор и Василена от „Женени от пръв поглед” са в развод

Най-скандалната двойка в шоуто за младоженци – Василена и Никифор, чака правосъдното си решение за бракоразвод, научи „ Уикенд ” в задатък. В момента вървят първите епизоди на „ Женени от пръв взор ”, въпреки че фотосите на предаване са към своя край.

Тази неделя Никифор посетил с новата си другарка скалния параклис на Света Петка в Трън. 42-годишният мъж нямал самообладание да получи бракоразводното си удостоверение, защото въобще не е консумирал брака си с претенциозната русокоска Василена . 33-годишната русокоска изрично отказала да го запознае с щерка си, защото не възнамерявала да свързва живота си с него. 

Капризната русокоска с куп усъвършенствания по себе си не хареса Никифор още при първата им среща в ритуалната зала. Претенциозната младоженка бе разочарована от типа и обществения статус на избранника й и при виковете на гостите „ горчиво ” му разреши да я целуне, само че единствено по бузата. Емоциите взеха превес в сватбения им ден, а шокът на придирчивата младоженка от първата си среща с младоженеца, подвигна рейтинга на предаването. По контракт никой от участниците нямал право да откаже да се бракува. В противоположен случай дължал тлъсти неустойки. 

Никифор въобще не дал отговор на високите условия на Василена . Отношението на самотната майка към Никифор отприщи вълна от гневни мнения в интернет. Според феновете на Нова телевизия, психолозите на предаването са за пердах, защото събрали безусловно несъвместими участници. Разглезената Василена търсела състоятелен и добре поддържан мъж с влиятелна специалност, а й избрали остарял ерген, който не отговарял на нито едно от условията й. Родителите й, които я подсигурили с апартамент, я заплашили, че ще си вземат жилището назад, в случай че остане с неудачника Никифор. Семейството беше изпратено на меден месец в Кипър, само че от самото начало се джафкаха като куче и котка пред камерите на Нова телевизия. В последна сметка, новосформираното семейство не устоя дълго и се разпадна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР