Най-реформаторският и най-българският кабинет, най-бързо работещият. Кабинет с ДНК на

...
Най-реформаторският и най-българският кабинет, най-бързо работещият. Кабинет с ДНК на
Коментари Харесай

Николай Василев: Щяхме да имаме кабинет с ДНК на бъдещето

" Най-реформаторският и най-българският кабинет, най-бързо работещият. Кабинет с ДНК на бъдещето ". Така номинираният за министър председател в проектокабинета на Има Такъв Народ Николай Василев разказа по какъв начин би изглеждало държавното управление, в случай че концепцията за него беше осъществена. 

Политическото управление на партия " ИТН " и Николай Василев, който беше номиниран за министър председател от водача на партията Слави Трифонов, само че след това кандидатурата му беше оттеглена, дават конференция в Българска телеграфна агенция.  

" От всичко, което се сподели за мен през последните дни, това, което най-вече ме обиди е, че съм артикул на Движение за права и свободи, тъй като съм взел участие в тройната коалиция. Нямаше каква друга коалиция да подсигурява влизането на България в Европейския съюз. Аз съм единственият човек в България, който е уволнявал Делян Пеевски. Не съм подвластен от Движение за права и свободи или от задкулисие ", акцентира Василев. Атаката от дясното политическо пространство е нещото, което също е засегнало Василев. 

Той очерта и целите, които е бил начертал, ако стане министър председател на България. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР