Най-прясната носителка на титлата “Мис България - красивата варненка с

...
Най-прясната носителка на титлата “Мис България - красивата варненка с
Коментари Харесай

К¥рварлък! Изловиха “Мис България” Елизабет Кравиц в сайт за платени запознанства за 10 долара/час

Най-прясната носителка на купата “Мис България ” - красивата варненка с украинско-израелски корени Елизабет Кравиц се оказа не толкоз чиста и почтена, за колкото се пробва да се изкара. Синеоката красавица беше изловена да предлага платена компания на заможни чужденци в платформата Rent-a-Friend. Там моделката попада с професионален фотос и твърди, че е от София, макар че живее във Варна.

 

За обявата ни алармира наш четец, който написа: “Здравейте,

Последната Мис България 2023 Елизабет Кравиц има заплатен профил в уеб страницата rent a friend, където е написано, че е на 25 г, от София, секретарка, която учи магистратура. Първоначално си помислих, че някой и употребява фотосите, само че въпреки всичко това е платена услуга и едва ли при толкоз безвъзмездни варианти би си направил труда да заплаща в този потаен уебсайт. Също по този начин първата фотография е преднамерено определена от инстаграм профила и да бъде неразпознаваема ”.

 

За разлика от класическите секс уеб сайтове, Rent-a-Friend се промотира като услуга за наемане на платоничен другар, който да придружи клиента на разходка из града, обяд, вечеря, подготовка или бизнес среща.

 

“За всички тези, които не желаят уебсайт за запознанства, а сигурен и благонадежден уеб портал, където могат да намерят другарски настроени, забавни и съидейници, с цел да споделят опит, да вършат занимателни и вдъхновяващи неща или просто да се насладят на топло другарство и добър разговор… има RentAFriend.com.

Независимо дали търсите другар в града, подобен, който се намира на място, което може би посещавате, или някой, с който можете да се свържете виртуално, ще откриете, че базата данни с другари на RentAFriend е голяма, а преживяването комфортно, комфортно и възнаграждаващо ”, пишат създателите на платформата.

 

 

Колко коства наемането на другар?

 

“Много другари стартират от единствено $10 на час. Други може да костват повече, в случай че имат специфични умения или могат да предадат експертен съвет, от който ще се възползвате ”, пишат онлайн сводниците и прецизират: “Някои може даже да се откажат от таксата си, в случай че цената на активността, в която ще вземат участие, ги компенсира повече. (Като гледане на хитово шоу.) Всичко е по договаряне ”.

 

 

Според Rent-a-Friend, поверителността постоянно е предпазена. “Никога няма да споделяме вашата информация за контакт с другари. Ние в никакъв случай няма да ви се обадим или да ви изпратим нещо по пощата ”, подсигуряват те.

 

Според чужденци, с които екипът ни беседва, зад захаросаните обещания за платонично другарство, в действителност стоял остроумен бизнес проект за набиране на почтени и доверчиви девойчета. Много от вип клиентите се гнусяли от откровени проститутки и прикрити компаньонки. Те държали да им се обезпечи благо и неопитно момиче, което няма късмет да им лепне срамна болест за късия им престой в странство.

 

 

Разбира се, най-после запознанството постоянно завършвало със секс, а девойките си тръгвали с великодушни дарове и няколко банкноти, пъхнати в сутиена.

 

Така че, новата “Мис България ” е разкрила остроумен метод да припечелва от великодушни господа, без да й се лепи етикет на платено момиче. Друг е въпросът, че нормално най-невинните най-после излизат топ мръсници, облизват се клиенти на Rent-a-Friend.

Тагове: Мис България 2023 Елизабет Кравиц модел сайт запознанства платени запознанства
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР