Най-продаваният зареждаем (PHEV) хибрид - Ford Kuga, получи нов специален

...
Най-продаваният зареждаем (PHEV) хибрид - Ford Kuga, получи нов специален
Коментари Харесай

Най-продаваният зареждаем хибрид в Европа с нова специална версия

Най-продаваният зареждаем (PHEV) хибрид - Ford Kuga, получи нов специфичен пакет- X Black Package, който идва с тематично осъществяване на тавана, спомагателни екстериорни детайли и черни 20-цолови алуминиеви джанти.

Новата версия Kuga ST-Line X Black Package, която към този момент е налична за поръчка в Европа, е създадена въз основата на равнището на съоръжение Kuga ST-Line X, само че идва с опция за настройване на купето в общоприетите налични за модела цветове с контрастно черен таван, черни капаци на външните огледала, както и с черна предна решетка и заден спойлер.

В черно са решени също по този начин и емблемите и надписа на задната врата, а оборудването на колата може да бъде надградено в допълнение с наличните нови ергономични спортни седалки с опция за контролиране в 18 посоки, които идват със документ AGR (Aktion Gesunder Rücken) като щадящи гърба.

От Ford споделят, че Kuga е най-продаваната кола със зареждаема (PHEV) хибридна система в Европа от началото на годината, като все още има преимущество от над 28% в съпоставяне със идващото конкурентно пазарно предложение.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР