Най-после в Париж всичко започва да идва на мястото си.

...
Най-после в Париж всичко започва да идва на мястото си.
Коментари Харесай

Най-после на живо: Диор с ревю в градините на Роден

Най-после в Париж всичко стартира да идва на мястото си. Култовата къща " Диор " откри Седмицата на висшата мода с впечатляващо дефиле онлайн в градините на Роден. Да пусне манекенките из алеите в парка, където целия свят се натрупа, с цел да види скулптурите на гения, е остаряла традиция за мениджмънта на марката. Повечето от огромните лейбъли не престават с цифрови шоута, само че от " Диор " взеха решение, че повече няма да разочароват почитатели и клиенти. Гостите, измежду които Джесика Частейн, Моника Белучи и Кара Делевин, се поздравяваха с въздушни целувки.

Зрителите носеха защитни маски, а температурата им беше измервана на входа. По-голямо от всекидневно разстояние беше оставено сред местата на пейките, макар че дистанцията доста бързо бе скъсена от феновете, изключително на първия ред.

Стените с обща повърхност от 350 квадратни метра бяха покрити със особено направени копринени бродерии. Дизайнът им е дело на френската художника Ева Жоспен с отпратка към интериора на двореца Колона в Рим. Изработката е напълно ръчна и на индийски майстори от Мумбай.

" Диор " откри дефилето с костюми от туид и на черно-бели карета с ботуши в звук. Емблематичните за стилната къща мощно вталени сака бяха съчетани с плисирани поли и панталони. Палтата в сбирката са от кашмир. Вечерните тоалети на " Диор " са ефирни дълги копринени рокли с плисе в нежни нюанси на горчица или сиво.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР