Най-после лято! Повече от нас още са заклещени в офиса,

...
Най-после лято! Повече от нас още са заклещени в офиса,
Коментари Харесай

5-те типа туристи на БГ Черноморието! Свалячите, пияните и още

Най-после лято! Повече от нас още са заклещени в офиса, само че въображаемо към този момент сме се изнесли на плажа със леден коктейл в ръка. Докато чакаме да пристигна и нашия ред да тръгнем към морето, ето петте вида щури хора, които срещаме по българското Черноморие:

Свалячите

Познати още като играчи и гларуси, това са момчетата, отишли на плажа с една единствена цел: да заградят всяко момиче, изпречило се на пътя им. Тези самозвани донжуани се мислят за улова на сезона, само че заучените им свалки и плоски лафове звучат по-неубедително дори от прословутото „ Много благо! “ на Виктор Стоянов... Не, благодаря! 

Семействата с дребни деца

Лятна заран: с компанията сте намерили местенце на плажа, разстлали сте хавлиите и отваряте по една студена бира. Всичко наподобява идилично, докато… не чуете детски рев в съседство. Да се окажеш до семейство с бебе на пясъка (или в хотела, или в самолета…) си е същински тест за психическа устойчивост. Да – децата са сладки, само че също по този начин са и шумни, неуморни и от време на време много досадни. Така че съжаляваме, но за какво трябваше да сядат тъкмо до нас?!

Виж още: 5-те вида хора в градския превоз! Агресивният, чалгарят и още 

Пияните англичани

Какво по-емблематично за нашето Черноморие от… пияните англичани? Не е загадка, че българските курорти притеглят тълпи чужденци, пристигнали на празненство туризъм. Освен с английските си акценти, тези симпатяги постоянно се отличават с изгорялата си до алено кожа и изцъклени от алкохола очи. И въпреки да не са най-изисканата компания, те са толкоз (по пиянски) въодушевени, че няма по какъв начин да не ни разсмеят!

Момичешките компании

#girlsnight! Шумни и непроменяемо подпийнали, тези момичешките компании отиват на Черноморието, с цел да заловен загар, танцуват и (както споделя Лора Караджова) събират шопи и гларуси на ято. Ще ги познаете по високите токове, екстеншъните и iPhone-ите, постоянно подготвени за селфи…

Виж още: ТЕСТ: Казват, че тези въпроси са много сложни! Ще се оправиш ли с тях?

All inclusive

Това са тези туристи (често пълнички мъже на междинна възраст), които непрекъснато могат да бъдат открити в най-близката механа или плажен павилион за цаца. За тях ваканциите край морето са чиста проба кулинарен туризъм, а шведската маса за закуска – същински парадайс на земята. Ако въпреки всичко съумеете да ги видите без порция пържени картофки в ръце, то те най-вероятно киснат в хотелското джакузи… което, по техните стандарти, си е тип спорт.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР