Най-популярният български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев се изправя срещу

...
Най-популярният български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев се изправя срещу
Коментари Харесай

Кубрат Пулев - Богдан Дину, по-малко от 14 часа до началото на сблъсъка!

Най-популярният български боксьор при експертите Кубрат Пулев се изправя против следващото съществено предизвикателство в своята кариера. Този път против Кобрата застава румънската машина Богдан Дину . Боксьор, който има единствено едно проваляне на сметката си досега, при 18 реализирани триумфа, 14 от които с нокаут.

Двамата ще премерят сили в Коста Меса, Калифорния, като галавечерта, част от която ще бъде и Тервел Пулев , започва в 03:00 часа българско време и ще бъде излъчена в ефира на " Диема Спорт ". Срещата на Кобрата ще се организира в границите на 10, а не на 12 игрови рунда, като по всяка възможност ще започва повече от час след началото на събитието.
 Снимка 414047
Източник:

За финален път Кубрат притегли вниманието на българската аудитория с успеха си над Хюи Фюри през октомври, пред препълнена " Арена Армеец " в София. Тогава Кобрата се наложи с единомислещо съдийско решение на арбитрите, след приключването на цялостното спортно време в 12-те извършени рунда.
 Кубрат Пулев след успеха над Хюи Фюри: Готов съм за Антъни Джошуа!
Кубрат Пулев след успеха над Хюи Фюри: Готов съм за Антъни Джошуа!

Българинът победи британеца пред погледите на почитателите, изпълнили " Арена Армеец "

В предходния дуел на Дину пък той записва и единственото си проваляне досега, откакто бе нокаутиран от Джарел Милър в четвъртия рунд на борбата посред им.
 Снимка 414048
Източник:

След като бе спрян от боксовата легенда Владимир Кличко , Пулев записа цели 6 следващи победи против класни съперници от всевъзможни краища на света. Това бе и единствената загуба на 37-годишния български лъв досега. Той разполага на сметката си с 26 победи, половината от които реализирани след нокаутиране на противника. След края на аматьорската си кариера през 2008 година и началото на професионалния му път, Кубрат е изиграл общо 186 професионални рунда на кръга. Пулев разполага с отлични боксови умения и доста добре разчита обсега на своите удари, възлизащ на тъкмо 80 инча. Печелил е европейската купа към този момент два пъти, интернационалната боксова корона на IBF и Интерконтиненталната купа на WBA в тежка категория.
 Кубрат Пулев: Досега българин не е правил такова събитие в Съединени американски щати
Кубрат Пулев: Досега българин не е правил такова събитие в Съединени американски щати

" Ще бъде зверско шоу "

От старта на професионалната си кариера до този миг пък, Дину е изиграл единствено 60 рунда, не показва тъкмо какъв е обсегът на ударите му, само че има надалеч по-сериозна успеваемост в нокаутите от българския си конкурент - 74% против единствено 48% за Пулев. Всичко това обаче би трябвало да бъде прегледано от вероятността, че Богдан е срещал по-малко известни противници, преди конфликта си с Милър.
 Снимка 414045
Източник:

Дину в никакъв случай не е стигал по-далеч от шестия рунд в професионалните си дуели. Брадичката му е посочена за едва място. А Пулев е прочут с мощните си удари, всеки от които е евентуален нокаут за съперниците му. Опитът на Пулев би трябвало да надделее. Победа за него със съдийско решение няма да бъде изненадваща.

Букмейкърите в международен мащаб очевидно са съгласни с сходно мнение, защото оферират коефициенти в интерес на българския боксьор, изтъквайки го като любимец.
 Снимка 414046
Източник:

Ето и останалите доказани конфликти от файт картата за вечерта в Коста Меса:

Ерик Фуенте - Алехандро Лопес (лека категория, 4 рунда)

Бобиржан Моминов - Джонатан Стийл (полусредна, 4-6 рунда)

Давид Камински - Естеван Каян (средна, 4 рунда)

Тайлър МакКриъри - Роберто Кастанеда ( " перо ", 6-8 рунда)

Крис ван Хеерден - Маонри Монтес (полусредна, 8-10 рунда)

Ерик де Леон - Хосе Гайегос (8-10 рунда)

Максим Дадашев - Рики Сисмундо (супер лека)

Тервел Пулев - Мич Уилямс (полутежка)

Хавиер Молина - Абдиел Рамирес (супер лека, 8-10 рунда)

Джеси Магдалено - Рико Рамос ( " перо ", 10 рунда)

Кубрат Пулев - Богдан Дину (тежка, 10 рунда)

ПРОСЛЕДЕТЕ НА ЖИВО В ТОПСПОРТ СБЛЪСЪКА МЕЖДУ КУБРАТ ПУЛЕВ И БОГДАН ДИНУ!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР