Най-популярната нашенка в социалните мрежи — Васи Инстаграма почива на

...
Най-популярната нашенка в социалните мрежи — Васи Инстаграма почива на
Коментари Харесай

И тя избра нашето море

 Най-популярната нашенка в обществените мрежи — Васи Инстаграма почива на родното Черноморие. Красавицата, която надмина по известност даже Николета Лозанова и Григор Димитров в обществените мрежи, обикаля заведенията на Слънчев бряг, а вечер и пристанището на Свети Влас.

Василка Стоянова, както е същинското име на хубавицата, живее от дълги години в Германия. Но това лято решила да се прибере и да събира слънчеви лъчи у нас.

20-годишната бомба, която е родом от Петрич, имаше близо 1,2 милиона почитатели в обществените мрежи, преди да й хакнат профила. В момента обилната красавица има към 250 000 почитатели, само че броят им пораства.

Горещите й фрагменти от нашето море се харесват освен на българските й почитатели, само че и на чужденците, които са почитатели на българката. Те са впечатлени от плажовете и дават обещание да посетя родното море, единствено и единствено да зърнат от близко прелестите на Стоянова, пише  " България Днес ".

Инстаграма, също така споделя, че непрекъснато я смъкват. Въпреки че тя си има сериозен другар, който обаче крие от всички.

Не е ясно дали сега хубавицата е сама на морето, или е довела и колегата си. Красавицата е фенка на тениса и на Григор Димитров.

През предходната година тя даде обещание да се съблече и покаже без облекла, в случай че Гиршо завоюва шампионат от Големия шлем. Засега това не се е случило. Моделката споделя още и по какъв начин един път е отказала оферта за 500 000 $, с цел да прекара една нощ с богат мераклия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР