Най-оплюваната жена в България – Мис България 2017 Тамара Георгиева

...
Най-оплюваната жена в България – Мис България 2017 Тамара Георгиева
Коментари Харесай

Мис България: Не Съм Грозна! Тези, Които Ме Оплюват, Ми Завиждат

Най-оплюваната жена в България – Мис България 2017 Тамара Георгиева съобщи, че не е грозна никога и скочи на злобарите, заявявайки, че е сюрпризирана от простотията на хората.

„Тези, които ме плюят, си стоят у дома и нищо не вършат. Завиждат ми. Човек, който се явява на конкурс, би трябвало да е квалифициран, че ще има положителни и отрицателни мнения. Те не ме познават, какви дела съм подготвена да поема“, съобщи миската.

В „Здравей, България“ тя не пожела да приказва за гаджето си. Както Secret.bg писа това е Стивън Роуз – наследник на скандалната носителка на трофеи Катя Роуз, която преди години инсталира себе си на фотоси със международни звезди.

Тамара показа, че е приключила Италианския колеж, по-късно Художествената академия. Ще продължи магистратурата си с фешън дизайн. Помагала и в фамилния бизнес, който е обвързван с производството на порцелан, разработване на чиний, бижутерки, плакети. Останала е без татко още на 9 години. „Наложи ми се да порасна доста бързо“, споделя тя.

„Като по-малка съм взела участие в благотворителни ревюта. В началото на годината се явих на „Лейди България“ и завоювах огромната премия. Хората ме поздравяваха и ми се радваха. От дребна съм мечтала да изпитам страстта на „МИС България“. Сбъднах фантазията си“, добавя Тамара.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР