Най-одумваната светска двойка в последните няколко месеца – ергенът Евгени

...
Най-одумваната светска двойка в последните няколко месеца – ергенът Евгени
Коментари Харесай

Валерия и Евгени живеят заедно и то не къде да е, а в Пловдив

Най-одумваната световна двойка в последните няколко месеца – ергенът Евгени и победителката в шоуто Валерия, са дружно и не са се разделяли. В последните няколко седмици се появиха клюки, че чаровната моделка и къдравият пианист са се разделили. Това обаче въобще не е правилно. А даже има и друга вест.
От напълно скоро ергенът и кучелюбката Валерия към този момент живеят под един покрив. Двойката е свила любовно гнездо в дома на музиканта в родния му Пловдив.
Звездната двойка се появи дружно и на премиерата на новия филм „ Пулсът на танца “. Събитието почете и първият ерген на България – Виктор Стоянов. Той обаче бе без половинка, защото неотдавна се раздели с огромната си обич Мария.
Евгени и Валерия демонстрираха в действителност близки връзки, като не се отделяха един от различен. Това накара мнозина да зашушукат, че както са тръгнали нещата, двамата може и да се оженят. Слухове за сходна опция към този момент се появиха няколко пъти в общественото пространство. Имаше даже спекулации за женитба през предишното лято, само че към този момент ергенът и възлюбената му не са се венчали.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР