Най-очакваните заглавия през 2018 г. са научнофантастични филми или комикси.

...
Най-очакваните заглавия през 2018 г. са научнофантастични филми или комикси.
Коментари Харесай

Най-очакваните филми през 2018 година

Най-очакваните заглавия през 2018 година са научнофантастични филми или комикси. Поне по този начин е съгласно кинопортала Deadline, който е съставил ранглиста на най-очакваните филми през новата година.

В класацията му води " Отмъстителите: Война до безкрайност " . В първата тройка попада още един филм на Marvel - " Черната пантера " , както и " Джурасик свят 2 ".

Сред предстоящите ленти класирани от Deadline е и " Осемте приятелки на мис Оушън " . Това е женската версия на Бандата на Оушън, в която има съществени актриси, като Сандра Бълок и Кейт Бланшет. Премиерата на кино лентата обаче се забави подозрително, а филмовият откъс въобще не е обещаващ, само че това е персонално мнение.



Кино почитателите чакат още " Дедпул 2 " , като и " Соло: История от Междузвездни войни ".

Именно спин-оф историята на космичеката сага е лентата, която от кинопортала IMDB поставят преди всичко. Лентата ще ни опише повече за Хан Соло.

 Крисчън Бейл ли ще е новият наставник на Хан Соло
Крисчън Бейл ли ще е новият наставник на Хан Соло

Очакваме " Solo: A Star Wars Story " на 25 май 2018 година

Режисьор е Рон Хауърд, а в основните функции са Олдън Ерънрайх, Доналд Глоувър, Уди Харелсън, Емилия Кларк, и други Премиерата е планувана за 25 май.

На второ място идва " Отмъстителите: Война до безкрайност " , а на трето място е продължението на мюзикъла " Мама Миа " . Въпреки че стана известно, че единствено ще си спомняме за Мерил Стрийп, почитателите чакат лентата с неспокойствие.

 Първи филмов откъс на Mamma Mia 2: Къде е Мерил Стрийп
Първи филмов откъс на Mamma Mia 2: Къде е Мерил Стрийп

Феновете на мюзикъла не харесаха видяното

На четвърто място от платформата слагат комикса " Черната пантера " , следват " X-Мен: Черен Феникс " , " Осемте приятелки на мис Оушън ", и " Зад борда " . Последната лента е римейк на комедията от 1987 година. Ще забележим актрисите Ана Фарис и Ева Лонгория.

На осмо място от IMDB слагат кримката " Бърлога на крадци " . Премиерата е на 19 януари, а звездата вътре е Джерард Бътлър. Щом артистът обича българските кучета, ние също го обичаме.

 Джерард Бътлър сподели своята Шушка
Джерард Бътлър сподели своята Шушка

Актьорът осинови кучето от България

На девето място е подложен хорърът " Хищникът " . За феновете на филмите на ужасите, в които героите изчезват един по един в джунглата... И, несъмнено, " Мисия Невъзможна 6 " . Кино феновете няма да се уморят да гледат Том Круз в шпионските екшъни. Премиерата е планувана за април.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР