Актьорът Тодор Доцев-Тоци, който направи запомняща се роля в образа

...
Актьорът Тодор Доцев-Тоци, който направи запомняща се роля в образа
Коментари Харесай

Тоци: За малко да стана царски зет

Актьорът Тодор Доцев-Тоци, който направи запаметяваща се роля в облика на Шмекера във кино лентата " Пистолет, куфар и три смърдящи варела ", за малко да стане шурей на Симеон Саксобургготски . Той се срещнал с царската щерка 4 дни откакто тя и фамилията й се прибрали в България след десетилетия заточение, написа България Днес.

" Цялата фамилия Кобургготски пристигна на наше зрелище, а след края на спектакъла Калина влезе в гримьорната, приближи ме и простичко сподели: " Аз съм Калина. Искаш ли да излезем на следващия ден ", спомня си Тоци. Двамата разменили телефони, т.е. той дал на принцесата своя домакински телефон и на идващия ден тя позвънила и го поканила: " Аз съм отседнала в хотел " Мария Луиза " на едноименния бул.. Ще те очаквам в 18 часа ".

Тоци разказал на родителите си, че вечерта ще има среща с принцеса, и ги помолил да му дадат фамилния бял варбург, получил колата, само че смейството му, несъмнено, не му повярвало: " Вие с брат ти все с принцеси излизате ".

В уречения час артистът паркирал возилото пред входа на хотела, който бил почернял от чиновници на НСО и чул: " Ей, момче! Веднага да разкараш този бял варел от входа ".

" Аз съм Тодор Доцев и имам среща с принцеса Калина ", настоял Тоци. След минути лутане думите му били доказани и артистът бил настанен в рецепцията да изчака благородницата. " След 15 минути в лоби бара слезе цялото семейство, срещнах се с доня Маргарита и със Симеон Сакскобургготски. Двамата ме прегърнаха и ни пожелаха: " Забавлявайте се ", спомня си Тоци. Той и прнцесата останали на пиво в лоби бара. Не след дълго тя го хванала за ръката и споделила: " Искаш ли да се качим горе? "

" Аз изтръпнах, показах си едни горещи секссцени и споделих: " Да, добре ". Оказало се обаче, горе значи бара на покрива на хотела, където двамата с Калина пили по още едно пиво. След малко принцесата попитала: " А в този момент къде ще ме заведеш? "

Тоци незабавно се сети за столичен джаз клуб, който през 1999 година бил един от най-популярните в София. Калина приела, само че обяснила: " Аз не мога да се кача в твоята кола. Аз се движа по протокол. Ти отиди и ме чакай пред входа, аз ще дойда ".

Качил се в своя бял варбург Тоци, стигнал до клуба и зачакал начело. 2 часа по-късно царската щерка пристигнала с черни джипове и дузина мъже, облечени с балтони и въоръжени със слушалки и оръжие.

" Гушна ме, прегърна ме и изваждам аз, сиромахът, 4 лв. и мощно крещя: Плащам вход за двама " , тъй като нямах пари да платя за всичките балтони, само че популярност на Бога, охранителите разпознаха принцесата и пуснаха нейните пазители без пари ", спомня си със смях Тоци. На идващия ден принцесата позвънила на домашния телефон на Тоци и го поканила на среща, само че " аз споделих, че съм ангажиран, тъй като не беше моето чувство за връзка! "

Днес артистът е щастливо женен за своята обичана Мирела и прекарва свободното си време в пътешествия с кемпер с двете им деца.

" А когато съм си приказвал с дядо ми за Калина, знаете ли какво ми споделяше той: " Каквото у кралица, такова и у магарица ", признава Тоци. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР