Най-очакваната битка в тежка категория между британеца Антъни Джошуа и

...
Най-очакваната битка в тежка категория между британеца Антъни Джошуа и
Коментари Харесай

Уайлдър: Дилиан Уайт е мръсен парцал в джоба на Хърн

Най-очакваната борба в тежка категория сред британеца Антъни Джошуа и американеца Дионтей Уайлдър се придвижи с една стъпка напред, откакто помоутъра Еди Хърн седна с хората на Уайлдър в четвъртък, с цел да дадат началото на договарянията за евентуална среща през 2018-та година.

Световния първенец на IBF, IBO и WBA Джошуа и първенеца на WBC Уайлдър желаят безпределно доста да обединят всички трофеи в тежка категория, а тази борба би им помогнала да създадат тъкмо това.

Но в това време Хърн желае да изправи Уайлдър против различен от неговите бойци, Дилиан Уайт, който сега е кандидат №1 в класацията на WBC, откакто победи Робърт Хелениус предишния месец посредством единомислещо съдийско решение.

Уайлдър ще се съгласи на борба с Уайт, както е споделил доста пъти, единствено в случай че тази среща му подсигурява борба с Джошуа по-късно.

"Дилиан Уайт е замърсен парцал в джоба на Хърн, той е като аварийна гума в колата му. Единственото, което Еди би трябвало да направи, е да остави името на Джошуа в контракта за борба с Уайт. Ще се удрям със селянина, в случай че царят стои зад него ", съобщи Уайлдър.

Хърн твърди, че Джошуа също желае борба с Уайлдър, само че тя би трябвало да се състои в верния миг.

Шампионът на WBO Джоузеф Паркър и завръщащият се Тайсън Фюри също са спрягани за евентуални съперници на Джошуа.

"Джошуа ми сподели, че желае всички колани и това значи, че би трябвало да се надигнем против всички първенци. Тайсън Фюри също е в проектите ни за 2018-та година. Джоузеф Паркър също. Всеки желае да се бие с Антъни Джошуа и вие ще видите по какъв начин той се изправя против всички ", съобщи Хърн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР