Най-обсъжданият участник от "Игри на волята" този сезон определено бе

...
Най-обсъжданият участник от "Игри на волята" този сезон определено бе
Коментари Харесай

Мани от Игри на волята: Майка ми ме затвори с нож в банята и ми нареди да се самоубия

Най-обсъжданият участник от "Игри на волята " този сезон несъмнено бе скандалната Мани, която нееднократно беше определяна като "най-слабото звено " от всички, само че безспорно сподели забележителен темперамент, който я изпрати чак до финалите.
Тя нееднократно отиваше на елиминации, само че постоянно се връщаше с гордо вдигната глава, а феновете бяха в неразбиране по какъв начин е допустимо да стигне толкоз надалеч при всичките ѝ дефекти, които сподели на арената. В мрежата валяха и не престават да валят отрицателни мнения за Мани, даже и след отпадането ѝ от играта в края на седмицата. Но бургазлийката по никакъв начин не се смущава от омразата, която се излива върху нея, в противен случай медийното внимание я прави извънредно щастлива.
През уикенда тя заблестя в напълно нова за феновете светлина, когато даде едно от първите си изявленията след овакантяване на шоуто. В ефира на "Нова телевизия " Мани разкри шокиращи истини от предишното си, като най-потресаващите датират още от детството ѝ. Когато е единствено на 9 година тя е трябвало да влезе в ролята на родител за по-малката си сестра, защото е израснала без татко и е имала само майка си. Тя обаче е трябвало да работи и всички грижи към бебето паднали напълно на гърба на Мани.
Това обаче напълно не бил най-тежкият товар за нея. Мани призна, че майка ѝ е имала проблеми с алкохола, които я подтиквали да бъде нападателна, даже брутална с нея.
"Наложи ми се да порасна доста бързо. Беше тежко за фамилията, защото майка ми имаше проблем с алкохола, не се прибираше или се прибираше и искаше да пазим тишина. Не може да запушиш устата на бебе на 2 години. Тя ставаше нападателна и ни посягаше, изключително на мен, която бях по-голямата. Много съм унизена от майка си. Знаех, че в случай че в 8.00 не съм вкъщи, ще хапвам бой. Това ме направи по-отговорна към доста неща. Последният мъж на майка ми я спря от алкохола и тя стана доста по-добра. На два пъти ми се случи да мисля за самоубийство и даже върших опити ", разкрива Мани.
Тя продължава описа си с една от най-шокиращите си истории. Случаят, в който майка ѝ я затваря в банята с огромен кухненски нож, като ѝ заповядва след няколко минути ножът да бъде в корема на Мани...
Разбира се, не е липсвал и боят, само че за благополучие бургазлийката е работила с психолози, които ѝ помогнали да се изправи и да продължи живота си, макар непрестанния тормоз от страна на майка ѝ.
Мани описа и за идващите години от живота си, в които е трябвало да се изправи в най-тежката си борба. Тази с рака:
"На 18 години ме диагностицираха с рак, като първо бе на матката, по-късно на дебелото черво. Разрастваше се доста бързо и надлежно започнах интервенции и направих четири в границите на две години. След последната ми дадоха четири месеца живот. Бях доста обезверена и не ме оставяха сама, защото си мислеха, че ще се блъсна с колата или ще се опитам да се самоубия. Постоянно бях в меланхолия и тогава ми се обадиха по телефона две лекарки близначки от Никозия в Кипър. Казаха ми, че има вяра 50:50, само че е нужна още една интервенция. В началото реагирах остро, защото след интервенция имах най-малко по три месеца възобновяване, и първоначално отхвърлих. Убедиха ме да опитам и съм доста признателна на целия екип и на Господ. Излезе сполучлива и излязох борбена от борбата, която завоювах. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР