Най-новото попълнение на - София Браян Морено със сигурност ще

...
Най-новото попълнение на - София Браян Морено със сигурност ще
Коментари Харесай

Браян Морено аут за първия шампионатен мач на ЦСКА - София през пролетта

Най-новото попълнение на - София Браян Морено сигурно ще пропусне първия формален мач на отбора напролет против (София), написа " Тема Спорт ".
 Сняг посрещна Гарсес и Морено за първа подготовка в Панчарево Сняг посрещна Гарсес и Морено за първа подготовка в Панчарево
Двубоят е на 13 февруари (неделя). Причината да не се разчита на него в отсрочената среща с " червено-черните " е, че той не е подготвен физически.
Както е известно, колумбиецът закъсня с присъединението си към лагера на тима в Турция, а неотдавна е изкарал и вирусно заболяваме. Морено ще се нуждае от време за акомодация, защото до момента е играл единствено в родината си.
 Браян Морено: Идвам да реализира велики неща с ЦСКА Браян Морено: Идвам да реализира велики неща с ЦСКА
Малко евентуално е Морено да получи минути даже в контролите с Литекс в неделя и Царско село в понеделник. Проверката с " царете " е от 15:00 часа на стадион " Българска войска ", като това ще е и формалното показване на отбора за пролетния дял на шампионата.
 ЦСКА - София разгласи две контроли преди подновяването на шампионата ЦСКА - София разгласи две контроли преди подновяването на шампионата
Спарингът с ловчалии, който е ден по-рано, ще е при закрити врата и също ще се организира в ранния следобяд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР