Най-новото пазарно предложение в портфолиото на Mazda не е автомобил,

...
Най-новото пазарно предложение в портфолиото на Mazda не е автомобил,
Коментари Харесай

Mazda със специални обувки за каране

Най-новото пазарно предложение в портфолиото на Mazda не е автомобил, а особено създадени обувки за оптимално комфортно и свързващо с автомобила преживяване.

Kodo Sneaker е взаимен план на Mazda и експертът в региона на спортните артикули и маратонките за бягане Mizuno , и съгласно анонса съставлява "красив синтез сред функционалност и жанр, както на пътя, по този начин и отвън него ".

От Mazda разясняват, че при появяването си на пазара през идната година, Kodo Sneaker ще предложи улеснение както по време на ръководството на автомобила, по този начин и в всекидневието. За задачата се залага на минималистичен дизайн и извисено оформление на петата, а във връзка с употребяваните материали тук комбинацията е сред набук и черна телешка кожа. След съшиването им, стъпалата и глезените получават по-добра опора и се усъвършенства общото чувство от работата с педалите.

За понижаване на умората в краката и възможна поява на крампи, от Mizuno са интегрирали в стелките и горната част структуриран меш, който също по този начин не разрешава на обувката да се деформира.

От Mazda анонсират, че Kodo Sneaker ще бъде създаден в лимитирана серия от 1350 чифта , които обаче към този момент са разпродадени.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР