Най-новият модел на руската марка Aurus, бе хванат без камуфлаж

...
Най-новият модел на руската марка Aurus, бе хванат без камуфлаж
Коментари Харесай

Кабриолетът на Путин на Парада на победата

Най-новият модел на съветската марка Aurus, бе заловен без камуфлаж по време на подготовки за идния на 9 май Парад на успеха на Червения площад в Москва.

Очаквано, парадният кабриолет наподобява доста на лимузната Aurus Senat, на чиято база е конструиран. Единствената разлика е, че откритата версия има две порти, както и, несъмнено, сгъваемият покрив.

В софтуерно отношение, кабриолетът също не се разграничава от лимузината. Макар да няма публични сведения, най-вероятно под капака е същата хибридна система, включваща електромотор и 4,4-литров битурбо V8, доставящи към 600 к.с. към четирите колела.



Новият Aurus Cabrio ще размени дългогодишно употребяваните парадни машини ЗиЛ, пренасящи командващите на парада. И също като тях ще е с доработен салон, в който пасажерите да могат да стоят прави по време на придвижване.

С новия модел, гамата на Aurus към този момент се заформя с 5 модела - кабриолетът, седанът Senat, развитата на негова база лимузина L, ванът Arsenal и, идният да излезе скоро, всъдеход Komendant.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР