Най-новият и модерен магазин на Lidl във Варна отвори врати

...
Най-новият и модерен магазин на Lidl във Варна отвори врати
Коментари Харесай

LIDL откри най-големият си магазин в България

Най-новият и съвременен магазин на Lidl във Варна отвори порти през днешния ден. Това е 92-ят магазин на веригата в страната и пети в морската столица. Той е измежду първите в Европа, който е основан съгласно най-новите корпоративни условия на Lidl за независим обект в градска среда - първият подобен у нас отвори порти единствено преди няколко месеца в София.

Новият магазин във Варна е най-големият магазин на веригата в страната с обширна комерсиална зала от 1780 кв. метра. Магазинът е ситуиран на 2 етажа и обезпечава всички нужни удобства и улеснения за клиентите. Той разполага със 151 паркоместа, огромна част от които са на закрито в подземния паркинг.

 Снимка 394399
Източник:

" Въведохме този нов модел за да търсим оптимални решения и да предложим на клиентите си оптимално улеснение при извършване на покупки, даже в гъсто обитаеми градски региони. С откриването на този обект ще осигурим на варненци достъп до още една комфортна локация, където ще открият необятна гама от деликатно селекциониран подбор с оптимално съответствие качество-цена ", разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

Откриването на новия обект затвърждава наклонността за динамичното и стабилно разгръщане на компанията на българския пазар. Само през 2018 година това е 6-тият магазин, който отваря порти в България.

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в 30 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 92 магазина в 46 града и близо 2700 чиновници.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР