Най-новият геймърски монитор UltraGear™ на LG Electronics (LG) (модел 25GR75FG)

...
Най-новият геймърски монитор UltraGear™ на LG Electronics (LG) (модел 25GR75FG)
Коментари Харесай

Най-новият ULTRAGEAR гейминг монитор на LG е обявен за официален дисплей на LEC 2023

Най-новият геймърски екран UltraGear™ на LG Electronics (LG) (модел 25GR75FG) беше разгласен за формален екран на League of Legends EMEA Championship (LEC) 2023. Новият екран ще бъде показан за първи път по време на идния сезон на LEC, който стартира този уикенд и включва играчи от най-хубавите тимове за района, които ще се борят за първото място в шампионата. LG UltraGear продължава старателно да работи в партньорство с LEC, което е едно от най-популярните международни гейминг надпревари. Това недвусмислено удостоверява позицията на марката в гейминг промишлеността, като затвърждава отдадеността ѝ в развиването на известността на електронните спортове в интернационален проект.

Проектиран особено за електронни спортове, най-новият геймърски екран LG UltraGear дава извънредно качество на картината и скорост, с помощта на 24,5-инчовия Full-HD (1920 x 1080) IPS екран с периодичност на освежаване 360Hz и време за реакция от 1 милисекунда Grey-to-Grey (GTG). Качеството на новия геймърски екран на LG е в допълнение усъвършенствано от консолидираното на технологията NVIDIA G-SYNC, която свежда до най-малко накъсването на картината за съвършена визуализация и NVIDIA Reflex, помагаща да се понижи click-to-display инертност за по-добър надзор на дейностите. Сертифициран по стандарт VESA Display HDR™ 400, 25GR75FG обезпечава ярки и ясни изображения. Екранът разполага с тристранен дизайн, който основава чувство за безкрайност на екрана и разрешава на геймърите да се потопят същински в играта, с цел да задържат оптимално фокуса си, даже в напрегнати моменти, когато се сблъскват с жестока конкуренция.

Като част от продължаващото партньорство с LEC, от началото на 2022 година LG дава на професионалната лига своите монитори за игри UltraGear от международна класа. LEC ще употребяват точно 25GR75FG за сезон 2023 година, който се организира в чисто нов формат. Със сливането на обособените райони - Европа, Турция и Оперативно-наблюдателно дело (Общността на самостоятелните държави) с Близкия изток и Северна Африка (MENA) се основава EMEA като нов, по-голям, спортен район на League of Legends Esports. Мониторът 25GR75FG е усъвършенстван за електронни спортове, като доста съумява да надгради предходното потомство с помощта на противоположната връзка от играчи на LEC. Дизайнът, характерностите и опциите на новия модел UltraGear го вършат съвършен избор освен за професионални играчи, само че и за всеки фен, който желае да се наслаждения на тръпката от гейминг прекарването.

„ Имаме удоволствието да обявим продължението на партньорството си с LG за идния сезон LEC 2023 “, показа Ева Суарес, виновна за партньорските връзки за район EMEA в Riot Games. „ Посветени сме на задачата си да предоставим на нашите състезатели допустимо най-хубавото и реалистично гейминг преживяване. Новият гейминг екран LG UltraGear ще бъде в основата на това да предложим на нашите професионални играчи на League of Legends извънредно качество на картината всякога, когато стъпят на сцената на LEC. ”

„ В LG сме доста разчувствани да представим 25GR75FG на идния шампионат - LEC 2023, “ съобщи Seo Young-jae, началник в IT бизнес отдел на LG Electronics Business Solutions Company. „ Супер бърз, тънко надъхан за условията на професионалните електронни спортове, нашият необикновен екран ще бъде в основата на надпреварата, до момента в който най-хубавите тимове в района на EMEA играят за победа. LG UltraGear ще продължи да поддържа разрастването на LEC и ще оказва помощ за развиването на електронните спортове в международен мащаб. ”
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР