Най-новият член на британското кралско семейство - третото дете на

...
Най-новият член на британското кралско семейство - третото дете на
Коментари Харесай

Астроложката Алена: Кралско бебе №3 ще е копие на Даяна

Най-новият член на английското кралско семейство - третото дете на херцогинята на Кеймбридж Катрин и принц Уилям, ще е същинско копие на баба си, принцеса Даяна. И в положителния, и в неприятния смисъл. Това демонстрира специфичният хороскоп за новороденото, направен от топастроложката Алена, написа в. "България Днес ".

Малкият принц, който се роди на 23 април, ще израсне доброжелателен и със мощна нужда да оказва помощ непрекъснато на близките. Досущ като починалата си баба Даяна малчуганът ще отрасне положително дете, което ще се трансформира във човеколюбец с милозливо и нежно сърце. Отново като починалата принцеса на Уелс дребният престолонаследник ще търси любов от заобикалящия го свят.

"Детето е орисано да живее щастливо в дома си измежду своите родители, а когато тръгне след години по своя независим път, ще бъде отдадено на работа в интерес на хората поради умеенето си да демонстрира схващане и желанието да закриля и оказва помощ. Ще раздава помощ и поддръжка безкористно, само че ще чака да получава не признателност, а обичта на хората ", разяснява Алена.

Детето е родено под знака на Телеца и с асцендент Рак и съгласно звездите макар желанието си да прави положително не трябва да го прави, в случай че не му го изискат, предизвестява Алена. Досущ като баба си Даяна обаче бъдещето на младия принц ще е обсипано и с проблеми, в случай че той не получава обичта, за която по този начин се старае. Покойната му баба страдаше от хранително разстройство, което може и да не подмине сензитивния правоприемник на короната, когато не среща любовта. "Когато не я получава, ще се скрива съгласно величината на огорчението си за неопределен срок от света и хората и ще си хапва вкуснотии за разтуха, което щеше да е проблем, в случай че беше момиче. Неоценката на труда му ще го депресира и капсулира ", предизвестява още топастроложката. Извън уклона на дребния принц към благотворителността и нежността наследникът на Кейт и Уилям ще е и извънредно напористо дете. "Орисано е да бъде извънредно амбициозно. Не единствено ще се стреми, а и ще доближи върха на определената професионална кариера. Неговата характерност е водеща във всичко, което прави. Нуждае се непрекъснато от похвали и самопризнание, с цел да върви решително напред ", продължава разбора Алена.

Детето ще има и прочувствени проблеми, в случай че не среща отклик на възприятията и дейностите си. И за разлика от шумното си братче принц Джордж, най-малкият престолонаследник ще харесва повече самовглъбението. Но единствено когато кралското му родословие му разрешава да остане самичък със себе си.

"Аспектите на Слънцето характеризират момченцето като човек, който ще населява собствен личен свят, а когато е измежду хора, ще е пленителен и обаятелен. Хората на драго сърце ще търсят неговата компания. Лесно предразположен ще е на ласкатели и въздействие - ето на какво е редно да извърнат внимание родителите ", предизвестява още Алена. Топастроложката разяснява и от кое място идва свръхчувствителността на принца. "Аспектите на Луната са причина да е талантлив със свръхчувствителност, на моменти променлив и изменчив освен в настроенията, а и в желанията си. Трудно ще отхвърля, когато му изискат нещо, само че дублирам, не трябва да прави непоискано положително. Луната в Лъв е причина да е сензитивен и раздаващ обилно и от сърце обичта си. Неговата загрижена доброжелателност и подготвеност да оказва помощ на всеки,. е подкрепена и от съдбовния му път ", споделя Алена.

"Ще е податлив постоянно да прости първото провинение и да дава още един късмет на провинилия се, да поправи грешката си. Ако не получи признанието, което заслужава, ще се усеща засегнат. Има мощно изразено възприятие за лично достолепие и ще е обладан от несъразмерната упоритост да е постоянно в първите редици. Правило е да се пробва да бъде добротворец постоянно там, където не е поканен, а по-късно да страда, че не е оценен и свестен, тъй като макар земния знак, който го е повлиял, е управителен от възприятията си и от устрема си да оказва помощ поради асцендента си в Рак ", изяснява още Алена. За благополучие на Кейт и Уилям и за горделивост на прабаба си Елизабет II третото дете на семейството ще е едно от надарените с разсъдък в кралския двор, както и с гений в съвсем всичко, с което се заеме.

"Когато тръгне по своя независим път, ще се подреди измежду амбициозните и надарените с разсъдък и креативен заложби хора. Меркурий в Овен го зарежда със забележителен характер. Би постигнал триумфи в региона на публицистиката, политиката и литературата, в случай че успее да преодолее устрема си да е постоянно по-различен. Заради аспектите на Меркурий с лекост ще се харесва на близките и ще бъде одобряван във всякаква среда, професионална и обществена ", коментира още Алена.

В любовта младият принц също ще бележи триумфи, само че сходно на дядо си принц Чарлз ще отдаде сърцето си изцяло още от младежките си години. "Венера е на своя престол в Телец. Ще е постоянен, притежаващ забележителното умеене да бъде непрекъснат в любовните си връзки още от първите трепети. Ценител на красивото в природата, в дома, в света към него и в човешката душа. Ще върви единствено по една, тъкмо избрана пътека, без прахосване. Ще е влюбен в спокойната фамилна конюнктура и положителната кухня, претъпкания ледник и приятната музика ", споделя Алена. След години, вместо да улегне още повече, принцът ще избира компанията на радостни другари и даже инцидентни познати. "Заради аспектите на Венера след години ще е предан на деен публичен живот, деяние, подтикнато от желанието му да бъде измежду хора, без значение дали са негови другари или единствено познати. Но би трябвало да внимава да не отиде в другата прекаленост. Повлиян от "добри другари ", да се отдаде единствено на удоволствия и да пропилее възможностите си за сполучлива кариера и материална непоклатимост, това е второто съществено предизвестие към родителите ", счита Алена.

Заради Марс в Козирог детето от невръстно ще е цялостно с сила и сили по пътя към задачите си. "Може да има върхови достижения, само че с помощта на своя личен труд. Захване ли се с някаква работа, постоянно ще я довежда до край. Заради аспектите на Марс ще се труди настойчиво и постоянно ще реализира набелязаните цели, само че с цел да е и здрав, да се постарае да се защищити от своята импулсивност, която при неуспех ще го тласка към корист с преяждане, изключително в зрелите му години ", припомня още веднъж Алена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР