Най-новата зала по инвазивна електрофизиология в България отвори врати в

...
Най-новата зала по инвазивна електрофизиология в България отвори врати в
Коментари Харесай

Най-новата зала за инвазивна електрофизиология в България отвори Сърце и Мозък Бургас

Най-новата зала по инвазивна електрофизиология в България отвори порти в,Сърце и Мозък’ Бургас. За пръв път в Източна България се разкрива високоспециализирана здравна активност, съществуваща единствено в три области в страната.

Мащабната инвестиция, осигуряваща една от най-високотехнологичните електризиологични клиники в страната, ще покрие потребностите на пациентите, страдащи от аритмии и ще увеличи капацитета на звеното по кардиостимулация за имплантиране на пейсмейкъри, както и физиологичното стимулиране на проводната система на сърцето.

Водещият експерт в региона доктор Ивайло Тончев и екипът му с наслада оповестяват на пациентите, че аблационните процедури, за които до скоро бе належащо да се доплащат големи суми в България, ще могат да минават напълно по здравна каса.

Новооткритата зала основава условия за диагностични и лечебни благоприятни условия за голям брой пациенти с ритъмно-проводни нарушавания.

Напомняме на всички пациенти с сложени пейсмейкъри, че могат да наблюдават устройствата си в ‚Сърце и Мозък‘ Бургас, без значение къде са вградени.

За прегледи и съвещания при доктор Тончев – запазете час на тел. 056703003 или online на: www.cardiacinstitute.bg
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР