Най-новата версия на помощната програма GPU-Z включва нова опция за

...
Най-новата версия на помощната програма GPU-Z включва нова опция за
Коментари Харесай

GPU-Z вече разпознава някои фалшиви Nvidia видеокарти

Най-новата версия на помощната стратегия GPU-Z включва нова алтернатива за различаване на на подправените Nvidia видеокарти. Последно време зачестиха измамите с изменен BIOS на видеокартата, с който операционна система я разпознава като различен, нормално доста по-скъп модел. GPU-Z прави инспекцията доста бързо и ефикасно.

За опитният консуматор не е проблем да разграничи същинската карта от подправената. Той може да види, че неговата Оценка за съвместимост демонстрира избран модел графична карта, а в действителност характерностите да не съответстват. Възможно е честотите да се други, шината на паметта да е друга, конекторите да са по-различни и така нататък Но има и по-хитри способи за потребление на по-стари процесори на Nvidia, които мошениците са обозначили като други, по-скъпи графични чипове.

GPU-Z към този момент демонстрира думата „FAKE“ тъкмо преди името на видеокартата, а в горния десен ъгъл на програмния прозорец се появява огромен изумителен знак.

GPU-Z разпознава фалшификатите на всички известни графични чипове на Nvidia – G84, G86, G92, G94, G96, GT215, GT216, GT218, GF108, GF106, GF114, GF116, GF119 и GK106.

Сега разпознаването на сходни подправени Nvidia видеокарти е напълно елементарно. Не е неприятна концепция, преди да си закупите нов компютър или видеокарта, в магазина да стартирате GPU-Z от флаш стик.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР