Най-невероятните подаръци за победата на световното в Катар седемкратният носител

...
Най-невероятните подаръци за победата на световното в Катар седемкратният носител
Коментари Харесай

Меси направи най-невероятния подарък. Ще се помни винаги

Най-невероятните дарове за успеха на международното в Катар седемкратният притежател за златната топка Лионел Меси. Той поръча златни iPhone-и за тима и личния състав на Аржентина. Изработените по поръчка устройства са на стойност 175 000 паунда.

Само преди дни Меси се снабди и с премията на ФИФА за най-хубав състезател на годината.
-->
За да признае това достижение, суперзвездата на Пари Сен Жермен подари на всички свои съотборници и треньорския щаб на Аржентина 24-каратови устройства на Apple - със сериозен пазарен пакет, сполучливо доставен във френската столица.

" Лионел е освен G.O.A.T. (Greatest of All Time - " Най-великият за всички времена " ), само че и един от най-лоялните ни клиенти, който се свърза с нас няколко месеца след финала на Световното състезание по футбол. Той сподели, че желае специфичен подарък за всички играчи и чиновници, с цел да отпразнува невероятната победа, само че не желае нормалния подарък от часовници. Затова му предложих златни iPhone-и с изписани техните имена и той хареса концепцията ", описа Бен Лайънс - основен изпълнителен шеф на iDesign Gold.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР