Най-накрая намерих инструмент, който наистина облекчава болката и възстановява хрущяла! Остеоартритът

...
Най-накрая намерих инструмент, който наистина облекчава болката и възстановява хрущяла!
Остеоартритът
Коментари Харесай

Възстановете хрущяла и премахнете болката с тези средства

Най-накрая открих инструмент, който в действителност облекчава болката и възвръща хрущяла!

Остеоартритът е доста постоянно срещан здравословен проблем, изключително измежду хората в трудоспособна възраст. Милиони хора страдат от това заболяване. Ако сте един от тях, тогава знаете, че това е доста мъчително и дразнещо положение.

Това заболяване не е възпалително, а се асоциира с изхабяване на хрущяла, главните признаци на това заболяване са болежка, отичане, дисторция на ставите и вдървеност.

Основната и най-честа демонстрация на остеоартрита е острата болежка, която от време на време може да бъде просто непоносима.

Има няколко средства за отбрана, които могат да бъдат доста потребни в битката с това заболяване:

1) Смяна на топло и студено.

Алтернативните студени и топли компреси могат да ви оказват помощ да сведете до най-малко болката и подуването. За да извършите това, би трябвало да прикрепите торбичка с лед за 20 минути, като с цел да не изгорите кожата, я покрийте с забрадка.

След това поставете топъл компрес за 10 минути, в случай че е допустимо, повтаряйте процедурата 4 пъти дневно.

2) Хвощ.

Хвощът е богат на силиций. Поради тази причина е доста ефикасен в битката с болката, породена от остеоартрит. За да се възползвате от своя хвощ, просто би трябвало да пиете чаша чай всеки ден.

3) Върба

Отварата от върба има противовъзпалителен и аналгетичен резултат. Приготвянето на лечебна инфузия е извънредно просто – единствено би трябвало да добавите вряла вода към върбата и да оставете да ври 5 минути. След това махнете от огъня, покрийте и оставяйте да се охлади.

На идната заран изпийте чаша чай заран и втора чаша вечер, с цел да се справите с остеоартрита, да се отървете от болката и да възстановите хрущяла.

4) Розмарин.

Розмаринът е източник на доста потребни субстанции. Също по този начин, заради неповторимите свойства на розмарина, можете да облекчите признаците на артроза. За да извършите това, би трябвало да приготвите инфузия от розмарин и да употребявате чаша от отварата всеки ден. Тя ще ви помогне да елиминирате болката, породена от остеоартрит.

5) Джиндижифил.

Джинджифилът е друга доста ефикасна съставна част за лекуване на остеоартрит и доста други болести. Той има противовъзпалителни свойства, които могат да бъдат доста потребни.

Ето по какъв начин да приготвите инфузия от джинджифил, която се бори против остеоартрита.

Съставки:

Джинджифил (1 корен). Вода (1 литър).

Подготовка и приложимост:

Трябва да настържете джинджифила и да го поставите във вряща вода. Сместа се вари в продължение на няколко минути. Махнете от огъня и оставете сместа да се охлади.

Вижте още: С тази примес почистих кръвоносните си съдове и намалих холестерола

Приемайте по 1 супена лъжица от инфузията 3 пъти дневно.

Преди да употребявате каквото и да е естествено средство, се нуждаете от консултация с доктор!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР