Най-накрая бизнесменът Джоузеф Диксън говори за намеренията си да стане

...
Най-накрая бизнесменът Джоузеф Диксън говори за намеренията си да стане
Коментари Харесай

Диксън: Сделка ще има, но трябва търпение

Най-накрая предприемачът Джоузеф Диксън приказва за желанията си да стане притежател на Левски. Днес англичанинът даде конференция.

Ето какво сподели 31-годишният мъж пред публицистите:

" Знам, че има необикновен интерес към обстановката. Искам да успокоя опасенията на тази конференция.

Идеята е да влагаме средства в нов стадион и търговски център. Гледам на инвестицията като дълготрайна и клубът самичък да се устоя. Дали аз ще съм притежател, или не - би трябвало това да стане. Не съставлявам никого.

Имал съм сполучливи планове в Съединени американски щати. Партньори са подготвени да ме поддържат в тази инвестиция. Трябва Левски да се самоиздържа. Клубът има предоставена банкова документи, с цел да се придвижим напред. Никой не дава по този начин 250 милиона.

В момента всичко е готово. Остават формалности. Това споделят юристите ми. Акциите ще бъдат на името на българско сдружение. Ще бъдат следени от моя компания в Съединени американски щати. Господин Сираков ще остане президент на клуба.

Станимир Стоилов е наш първи избор за треньор, в този момент преговаряме с него. Знаем какво е постигнал тук. Имаме потребност от нещо положително. Започваме интензивно с проектите за плана за нов стадион.

Занимавам се с футбол. Всички знаете, че имах много несполучлива кариера на терена. Има частни и публични банки, с които започваш да трупаш опит. Има много разнообразни участници. Обикновено работя с друга имена. Натрупваме опит и доверие. Получават се положителни вложения

Благо Георгиев ми сподели, че Левски е най-големият клуб в България, с най-вече почитатели

Футболният клуб има доказателства за средствата, които ще бъдат вложени. Но няма да разкрия всички имена на моите сътрудници. Не желая да пожертвам и да скапва връзките с моите сътрудници.

Благо го познавам от много време. Той ми подаде ръка тук. Много е значима историята на Левски. Благо е родолюб и се грижи за имиджа на България. Той ще играе значима роля в бъдещето на Левски ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР