Най-младата участничка в Hell’s Kitchen вече е аут от шоуто,

...
Най-младата участничка в Hell’s Kitchen вече е аут от шоуто,
Коментари Харесай

Гавра в Нова тв: Участник в Hell’s Kitchen унижен пред цяла България

Най-младата участничка в Hell’s Kitchen към този момент е навън от шоуто, макар че написа история, като макар крехата си възраст взе черна куртка – идеал за всеки от готвачите в риалитито.
В следмицата, която бе и последна на врачанската хубавица, тя изживя нещо доста ненадейно и меко казано скандално – участва на унижението на различен участник в риалитито за кулинария, предава show.blitz.bg.
Унизеният бе готвачът Асен, а провинен за скандалната ситуция, която бе излъчена в народен ефир, е майка му – Клавдия.
Двамата гостуваха в фамилното жилище на Асен, където обаче ги чакаше голяма изненада – майка му бе избрала кандидат-снахи, които реши без грам срам да пробутва на детето си и то в ефира на Нова телевизия. Всичко това се случи и пред очите на нежната Цвети.
Зрителите се шокираха от появяването на четирите дами, които сякаш майка му е избрала за кандидат-снахи.
Малко пресолиха манджата тук, чакахме всеки миг да извият снаги в кючеци и да захвърлят облеклата. Ето и част от мненията им:
Клавдия очевидно решила да сватосва мамин Асен с дами, които като че ли са излезли от „ Ергенът “, тъй като по принцип всяка естествена жена би избягала с 200 от маминото синче. Жалък сюжет са измислили, напряко трагикомедия!
Аз не съм от почитателите на Асен, само че в случай че моя любимец Виолета не победи спрямо останалите избирам той да завоюва сезона.
И ударихте дъното, сполучливо! Браво на предаването и на Тупарев, естествено! Дали може и под дъното? Гледам от любознание, като за последно! Следя… Но за какво изложихте Асен, дотам не знам!
Мамо, мамоооо….отново изложи Асен!
Не бих позволила да подложа синът си на такова унижение….само с цел да „ блесна “ аз!
Самочувствието, в доста случаи, е пагубно за имащият го и ти за следващ път го потвърди….мамче!
Тука смесиха към този момент няколко излъчвания – Хелс Китчън, Черешката на тортата, Кошмари в кухнята, а в този момент и Ергенът
Е то бива излагация от страна на майката на Асен но такова нещо не сме очаквали.Момчето се видя в знамение какво да прави, тая жена ли му търси във ефир и в действителност все едно гледаме Ерген номер 3.
Асен очевидно се усещаше неловко и търсеше избавление в Цвети, която в действителност му помагаше.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР