Най-мащабният кариерен форум за българи на Острова Кариера и живот

...
Най-мащабният кариерен форум за българи на Острова Кариера и живот
Коментари Харесай

Кирил Сакскобургготски става патрон на форум за българи

Най-мащабният кариерен конгрес за българи на Острова „ Кариера и живот – за какво в България? “ ще се организира на 2 април в Лондон, оповестява бТВ. Негови уредници са създателите на платформата Bulgaria Wants You („ България те желае “) – Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Събитието в постройката на Кралското географско сдружение е изцяло гратис и изисква регистрация на уеб страницата на платформата: 
-->
Bulgaria Wants You разкри и първия от поредицата специфични посетители на форума и това е Негово Царско Височество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски.

„ За нас е същинска чест и самопризнание, че Принц Кирил Сакскобургготски одобри поканата да бъде част от събитието на Bulgaria Wants You в Лондон. Той ще открие публично втория ни кариерен конгрес за българи в чужбина, който ще се организира на 2 април в британската столица. Сигурни сме, че неговото наличие ще придаде спомагателна стойност на събитието и откровено му благодарим, че припозна нашата идея като своя “, споделя Иван Христов.

Лекторите, поканени в Лондон, ще бъдат българи, които са известни в целия свят, а имената им са синоним на ненадминати достижения и почит. Те ще разкрият своите секрети за триумф, както и полезностите и правилата, които са следвали през целия път, с цел да доближат до него.

Кариерният конгрес на Острова ще бъде подсилен и от бизнеса, чиито представители ще описват за кариерните благоприятни условия в България и за свободните работни позиции в техните компании. Участие ще вземат най-отговорните работодатели в страната, чиито условия на труд и стопански тласъци са на европейско равнище. Такива ще има и на първия за годината конгрес на Bulgaria Wants You, който ще се организира на 11 февруари в Пловдив.

Освен кариерните благоприятни условия, дейни за района, вдъхновяващите лекции на артиста и продуцент Александър Сано, именития треньор Нешка Робева и журналиста Светослав Иванов ще стимулират пловдивчани за преимуществата да развиваш кариера и да живееш тук - в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР