Най-малко седмина души са загинали, а 24 са били ранени

...
Най-малко седмина души са загинали, а 24 са били ранени
Коментари Харесай

Касапница в религиозна секта! Много убити и ранени

Най-малко седмина души са починали, а 24 са били ранени нощес вследствие на пукотевица в локален център на религиозната организация „ Свидетели на Йехова “ в квартал Грос Борстел на немския град Хамбург, заяви в. „ Билд “.

Преди това полицията беше съобщила в „ Туитър “, че в прилежащия квартал Алстердорф е в ход огромна интервенция. Районът е на няколко километра от центъра на Хамбург, вторият по величина град в Германия.
-->
Органите на реда приканиха хората да заобикалят региона, да не напущат постройките, ситуирани на близките улици и да не звънят на незабавните телефони, в случай че не е извънредно неотложно, с цел да не се претрупват линиите, съобщи Франс прес. 

По данни на ДПА избавителни екипи изнасят потърпевши от постройката на религиозния център. Състоянието на седем души от ранените се прави оценка като тежко.

Обстоятелствата към стрелбата към този момент не са известни. 

Издирват се един или повече причинители. „ Всички починали са с огнестрелни рани ”, съобщи представител на полицията.

По-късно полицията заяви, че мъжът, който простреля хората, се е самоубил, съобщи рано тази заран тв каналът RTL, базирайки се на източници от правоохранителните органи, написа Блиц. 

Специалното звено на хамбургската полиция USE влезе в постройката малко след изстрелите. Спешна помощ първо видя починали и ранени, а по-късно чу изстрел " от горната част на обекта ". След това служителите на реда разкрили човек на горния етаж, сподели представител на полицията.

Това " вероятно " е причинителят или някой от причинителите, продължи представителят на полицията. Все още няма безспорна сигурност, само че сега обстановката е " спокойна, доколкото е допустимо ". Следователно към този момент няма никаква заплаха за популацията към мястото на престъплението.

Въпреки това полицията продължава да търси други вероятни причинители.  " За да изключим присъединяване на други причинители, правим инспекции и търсене ", написа полицията в Twitter.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР