Най-малко един човек загина в обект на иранските въоръжени сили,

...
Най-малко един човек загина в обект на иранските въоръжени сили,
Коментари Харесай

Взрив в топобект на иранската армия взе жертва


" Най-малко един човек почина в обект на иранските въоръжени сили ", съобщи написа в. " Джерусалем пост ".

" За случая първо заяви полуофициалния информационен  канал в Техеран Фарс. При детонация в проучвателен обект на въоръжени сили  на Ислямската република в град Парчин (на 60 километра югоизточно от столицата Техеран) е умрял инженер, а негов сътрудник е потърпевш. Раненият е превозен болница, само че няма данни за неговото положение ", добави израелската медия.

" Информацията за гърмежа и жертвата бе доказана и от военното министерство на Иран. " Причините за повредата са в развой на изясняване ", това написа в сбито известие на силовото ведомство, представено от " Джерусалем пост ".

" В Парчин е ситуиран комплекс от центрове проучвания и разработки под шапката на иранското министерство на защитата. Според данни на западни разследващи служби преди десетина години там били осъществени тествания с оръжия, сходни на атомните ", написа още вестникът.  

" Инцидентът в Парчин стана няколко дни откакто в Техеран бе погубен полковникът от елитния ирански Корпус на гвардейците на Ислямската гражданска война Хасан Саяд Ходаяри ", добави израелската медия.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР